Pályázati Kiírás 2016

Pályázati Kiírás nem klub jellegű kereskedelmi és vendéglátó tevékenység végzésére a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. által szervezett 2016. évi „VOLT Fesztivál”, „Balaton Sound” és „Sziget Fesztivál” rendezvényekre.
 
A Sziget Kft. rendezvényein a kereskedelem és vendéglátás alvállalkozókon keresztül valósul meg.
A jelentkezés pályázat benyújtása útján történik, kizárólag elektronikus formában, az előírt mellékletek csatolásával, a Pályázati kiírásban foglaltak szerint. A Sziget Kft. rendezvényein a kereskedelem és vendéglátás terén is a kínálat minél szélesebb körű kialakítására törekszik, ezért várjuk a legkülönbözőbb ötleteket. Pályázatot kizárólag már működő, megvalósult installációval, referenciával rendelkező vállalkozásoktól tudunk elfogadni.
 
A pályázati anyagok beadási határideje valamennyi rendezvény tekintetében: 2016. március 15.
A pályázati anyagok elbírálásának határideje: 2016. április 1.
A szerződéskötés végső határideje: 2016. május 31.
 
Az alkohol- és jövedéki termékek értékesítésére jogosult KLUBOK meghívásos pályázat útján kerülnek kiválasztásra, kérjük ilyen jellegű tevékenységre, ne küldjenek pályázatot!
 
Külföldi pályázók / foreign applicants:
 
Javaslatunk az, hogy – a magyarországi törvényi és engedélyezési szabályok szigorúsága, bonyolultsága miatt – érdeklődjenek az illetékes szakhatóságoknál (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Mezőgazdasági és Földművelésügyi  Minisztérium, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, illetve az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat). Itt tudnak tájékozódni, arról, hogy milyen feltételekkel lehet kereskedelmi és vendéglátói tevékenységet végezni Magyarországon. A kitelepüléshez szükséges engedélyek birtokában kérjük, keressék fel irodánkat.
 
Because of the strict and complex rules of licensing requirements and laws of Hungary, we suggest that you ought to inquire at the competent Hungarian authorities (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Mezőgazdasági és Földművelésügyi Minisztérium, Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat) where you can be informed about the conditions pertaining to Hungarian commercial and catering activity. Having obtained the necessary licenses, please contact us at our office.
 
 

Jelentkezési határidő: 2016. március 15.