Hírek

10 új Sziget fellépővel bővült a program!

Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy, Breaking Benjamin, Tycho, Don Diablo, Marteria, Allah-Las, Bakermat és HVOB a frissen bejelentett előadók.

Fogadjátok sok szeretettel az idei Sziget himnuszt!

Love Solution – köszönjük a Mary Popkids zenekarnak az idei himnuszunkat, hallgassátok, szeressétek, énekeljük közösen sokszor augusztusban a Szabadság Szigetén!

Végleges a Világzenei Nagyszínpad programja!

A 25. Sziget alkalmából egy olyan „best of” programmal ünnepel a Világzenei Nagyszínpad, amely felvonultatja a színpad eddigi legnagyobb sikereit és bemutatja a világzene legfrissebb produkcióit.

P!NK a Sziget Fesztiválon, augusztus 9-én!

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én a Dan Panaitescu Nagyszínpad fő fellépője lesz P!INK, aki kevés idei fellépésének egyikét fogja Budapesten adni.

Sziget diákjegyek kedvezményes áron!

Szerezd meg kedvezményes Sziget bérletedet 52.990 Ft-ért a MEEX-Sziget Diákjegy Program keretein belül.

Új Sziget nevek!

Wiz Khalifa, Rita Ora, The Vaccines, Alex Clare és további 5 új előadó a #sziget2017 programjában!

Gyere a Szigetre diákkedvezménnyel!

Bárki, aki rendelkezik érvényes, Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal, a MEEX-Sziget Diákjegy Program keretein belül féláron vásárolhatja meg a 7 napos Sziget bérletét 2017-ben is.

Országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

Készíts egy feldolgozást a Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még című dalához és nyerj fellépési lehetőséget a zenekar Sziget Fesztivált záró koncertjére.

Több mint 30 fellépő az Európa Színpadon!

Európa legfrissebb kedvencei és feltörekvő reménységei egy színpadon a legkülönbözőbb stílusokból! Az Európa Színpad az egyik legjobb helyszín felfedezni az új kedvenc előadóidat.

És a szerencsés XMAS nyertesek…

Minden évben a Sziget Angyalai kiválasztják a legkreatívabb karácsonyi kívánságokat, melyeket aztán meg is valósítanak a Szigeten. Az elmúlt években volt már esküvőnk, grill partynk, születésnapi köszöntések és rengeteg egyéb őrült dolog, most pedig eláruljuk nektek, mely kívánságokat választották ki idén a Sziget Angyalok. 2017-ben 17 kívánságot teljesítünk nektek, és két kisebb csoportot is összeállítottunk.