Utazás

VOLT-vonat

Részletek hamarosan!

Tisza-Tranzit Menetrend

2015-ben is a Tisza Fesztiválbusz a voltszállás.hu hivatalos szállítója! Regisztrálj, foglalj szállást és igényeld mellé a transzfert, hogy belülről is szemügyre vehesd az ország két legdögösebb Tiszacipőbe csomagolt Ikarus 200-as járgányát melynek stílusos megjelenéséről évről-évre az ismert Magyar márka gondoskodik! Bulizz korlátok nélkül, utazz a Tisza Fesztiválbuszaival, hogy rizikó nélkül szórakozhass és nyugodtan pihenhesd ki annak fáradalmait!
 
A Tisza-VOLT Fesztiválbusz bérlet az azt előztesen igénylő voltszallas.hu vendégek számára 2015-ben is egy speciális szállás+bérlet kondícióban 1490 Ft-ért vásárolható meg! A helyszínen a napi transzfer 990,- Ft-ba, a négynapos transzfer 2990,- Ft-ba kerül. Természetesen a Tisza-VOLT Fesztiválbusz mind a Fesztiválra történő felutazáskor, mint az onnan történő leutazáskor korlátlanul igénybe vehető!
A Tisza-Tranzit Fesztiválbusz a voltszallas.hu hivatalos tranzitszolgáltatója, amely elsősorban a szállásokhoz előzetesen igényelt bérletekkel használható, azonban korlátozott számban térítés ellenében a szervezők lehetőséget biztosíthatnak a szolgáltatás igénybevételére. Az egyutas jegy ára: 400 Ft.
 
A menetrendváltoztatás jogát a szervező fenntartja!