Utazás

Tisza-Tranzit Menetrend

Nyugodtan kóstold meg a nagyszerű soproni söröket és borokat, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a taxira várnod, a Tisza-VOLT Fesztiválbusz garantáltan, előre megadott menetrend alapján közlekedik!
 
2016-ban is a Tisza Fesztiválbusz a voltszállás.hu hivatalos szállítója! Regisztrálj, foglalj szállást és igényeld mellé a transzfert, hogy belülről is szemügyre vehesd az ország legdögösebb Tiszacipőbe csomagolt Ikarus 200-as járgányait melynek stílusos megjelenéséről évről-évre az ismert magyar márka gondoskodik! Bulizz korlátok nélkül, utazz a Tisza Fesztiválbuszaival, hogy rizikó nélkül szórakozhass és nyugodtan pihenhesd ki annak fáradalmait!
 
A Tisza-VOLT Fesztiválbusz bérlet az azt előztesen igénylő voltszallas.hu vendégek számára 2016-ban is egy speciális szállás+bérlet kondícióban 1490 Ft-ért vásárolható meg! A helyszínen az ötnapos transzfer 2990 Ft-ba kerül. Természetesen a Tisza-VOLT Fesztiválbusz mind a Fesztiválra történő felutazáskor, mint az onnan történő leutazáskor korlátlanul igénybe vehető!
A Tisza-Tranzit Fesztiválbusz a voltszallas.hu hivatalos tranzitszolgáltatója, amely elsősorban a szállásokhoz előzetesen igényelt bérletekkel használható, azonban korlátozott számban térítés ellenében a szervezők lehetőséget biztosíthatnak a szolgáltatás igénybevételére. Az egyutas jegy ára: 400 Ft.
 
Minden fesztivál napon 10-14 óráig a fesztiválkaputól igényelhető a Strand transzfer, melynek ára: 200 Ft.
 
Kedves Fesztiválozók! 
 
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a buszok befogadóképessége véges, így előfordulhat, hogy a 17:00-20:00-ig terjedő időszakban járataink a Baross Diákhotel és a Fesztiválkapu közti megállóhelyeken NEM állnak meg! A biztonságos és időbeni fesztiválra jutás érdekében válasszatok korábbi járataink közül.
 
A menetrendváltoztatás jogát a szervező fenntartja!
 
Köszönettel:
A Szervezők