Hírek

<3 Valentin-napi ajándék: 8 új fellépővel bővült a #VOLT2017 programja!

Az eddig bejelentett külföldi sztárfellépőkhöz csatlakozott a Pendulum live * Years & Years * The Cult * Enter Shikari * Of Mice & Men * The Devil Wears Prada * Knife Party * Hernan Cattaneo.

Indul a II. Petőfi Zenei Díj!

Idén nyáron folytatódik a Petőfi Zenei Díj, ezúttal a VOLT mínusz egyedik napján, június 26-án, hazai és világsztárokkal. A jubileumi Telekom VOLT Fesztivál így már 6 napon át vár Benneteket Sopronban. A monstre show-ra az ötnapos bérletek érvényesek.

Új sztárfellépők a Telekom VOLT Fesztiválon!

Új nevekkel bővült a #volt2017 fellépőinek listája, a 0. napon koncertező Linkin Park mellé csatlakozott Ellie Goulding, az Imagine Dragons, Martin Garrix, Jess Glynne, Lost Frequencies, Fritz Kalkbrenner és Sigala is.

Elkészült a #VOLT2016 Aftermovie!

Köszönjük a rengeteg felejthetetlen élményt,  5 percben megmutatjuk nektek a legjobb VOLT-pillanatokat, fogadjátok sok szeretettel a Telekom VOLT Fesztivál 2016 Aftermovie-t!

Linkin Park a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján!

2017. június 27-én a Linkin Park nyitja a 25. Telekom VOLT Fesztivált a 0. napon. November 17-én 16 órától, 48 órán át, kedvezményesen lehet a nyitó koncertre jegyeket venni és ugyancsak két teljes napig „early bird” áron juthattok hozzá a bérletekhez is, melyek mellé a kiemelt helyeken díszdoboz és számos ajándék is jár.

Early bird VOLT bérletek 48 órán át!

Ezerrel dolgozunk azon, hogy 2017 nyarán igazán ünnepi programmal fogadjunk benneteket! A tavalyi, hatalmas érdeklődés után idén is kedvezményes, „early bird” áron lehet majd bérletet vásárolni november 17-én 16 órától, 48 órán át. 

Pro Turismo-díjat kapott a Telekom VOLT Fesztivál egyik alapító-főszervezője

A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését idén hat szakember vehette át, dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztostól, köztük Lobenwein Norbert.

Új Telekom VOLT Fesztivál 2017 dátum: június 27-július 1.

Közkívánatra! Rengeteg visszajelzést kaptunk tőletek a Telekom VOLT Fesztivál és Balaton Sound 2017 időpontcseréjével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy mindkét rendezvény marad a hagyományok szerint megszokott időpontokban!

148 000-en VOLToztak

Vasárnap hajnalban ért véget a 24. Telekom VOLT Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 148 000 látogatót vonzott Sopronba. Az “Európa legjobb közepes méretű fesztiválja” címmel kitüntetett esemény leglátogatottabb napján 35 000-en vettek részt az Iron Maiden koncertjén.

Minden, amit tudnod kell indulás előtt!

Eljött végre, amire tavaly július óta vártunk: kedden megnyitja kapuit a 24. VOLT Fesztivál és újra birtokba vehetitek kedvenc fesztiválotokat. Indulás előtt összeszedtünk nektek minden fontos információt, kezdve attól, mit hozzatok magatokkal, egészen addig, mi vár titeket a fesztivál területén. Jó olvasgatást, találkozunk Sopronban!

Szeretnél hírlevelet?