Hírek

Negyedik hétvégi ajánlónk

Az idei nyáron ez az utolsó „gyerek szigetes” hétvége, ki kell használni, ha a legjobb gyerekprogramokban szeretnénk tobzódni szünidő elején. A múlt hétvégén pazar felvonulással zárult a szülinapozás, gólyalábasok, zenészek, komédiások és hatalmas vendégsereg vonult végig a szigeten. Ez a lendület tart még az utolsó hétvégén is, lesz Minimax Fesztivál, bohóckodás, Apacuka és Alma együttes, fióka és madármentés, sport, baseball és Duna-nap. Június 25-26 irány a Hajógyári-sziget!

Tovább a hírre

No megállj csak! Múltidézés játékos formában

A Gyerek Sziget idei új helyszínén, az ötvenes éveket megidéző történelmi játékpark célja, megmutatni a mai fiataloknak a kort, amiben szüleik, nagyszüleik töltötték a gyerekkorukat. A múltidézést jelmezes játékmesterek, korabeli dokumentumok és eredeti tárgyak segítik.

Tovább a hírre

Vendégünk az utolsó hétvégén Hortobágy és a Mecsek Zöldút Egyesület

A Gyerek Sziget negyedik hétvégéjén is változatos programokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket vidám, Kukutyin névre hallgató programhelyszínünkön.

Tovább a hírre

Ünnepeld velünk a Duna Napot!

Ismerd meg a Duna és vízgyűjtője csodálatos kincseit! Gyere el június 25-én a Generali Gyerek Szigetre, játssz velünk, gyűjtsd a pecséteket és vidd haza a számodra készített sok-sok ajándékot!

Tovább a hírre

Ünnepi hétvége a Gyerek Szigeten

A június 18-19-i hétvége az ünneplésé, „szépruhába” öltözik az egész Gyerek Sziget és ráadásul hosszabb nyitvatartással, új helyszínekkel, tortával és ajándékokkal várja a lurkókat a mulatságra a Születésnap alkalmából.

Tovább a hírre

Gyerekbarát turisztikai helyek Magyarországon

A Magyar Turisztikai Ügynökség itthon.hu sátrában a Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén is változatos programokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket vidám, Kukutyin névre hallgató programhelyszínünkön.

Tovább a hírre

Második hétvégi ajánlónk

Zenés Gőgös Gúnár, Kalózok, vándormuzsikusok, bohócok,  szamuráj, erdőtűz-  ezen a hétvégén is irány a Generali Gyerek Sziget!

Tovább a hírre

"Természetesen, bármilyen gőgös is, de Gedeon is ellátogat a Libabál koncertre.” – interjú Tarján Veronikával

A szombati Gyerek Szigetes lemezbemutató kapcsán beszélgettünk Veronikával. 

Tovább a hírre

Gyerekbarát turisztikai kínálat Magyarországon

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén ismét kitelepül a Gyerek Szigetre, ahol négy hétvégén át változatos programokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket vidám, Kukutyin névre hallgató programhelyszínünkön.

Tovább a hírre

Az ’50-es évek két keréken - A Közlekedési Múzeum a Gyerek Szigeten

A közlekedés iránt érdeklődők több helyen is találkozhatnak az egyedülálló gyűjtemény kincseivel, többek között az idei Gyerek Szigeten.

Tovább a hírre