Hírek/06.22.
Negyedik hétvégi ajánlónk
Az idei nyáron ez az utolsó „gyerek szigetes” hétvége, ki kell használni, ha a legjobb gyerekprogramokban szeretnénk tobzódni szünidő elején. A múlt hétvégén pazar felvonulással zárult a szülinapozás, gólyalábasok, zenészek, komédiások és hatalmas vendégsereg vonult végig a szigeten. Ez a lendület tart még az utolsó hétvégén is, lesz Minimax Fesztivál, bohóckodás, Apacuka és Alma együttes, fióka és madármentés, sport, baseball és Duna-nap. Június 25-26 irány a Hajógyári-sziget!

Tovább a hírre

Hírek/06.22.
No megállj csak! Múltidézés játékos formában
A Gyerek Sziget idei új helyszínén, az ötvenes éveket megidéző történelmi játékpark célja, megmutatni a mai fiataloknak a kort, amiben szüleik, nagyszüleik töltötték a gyerekkorukat. A múltidézést jelmezes játékmesterek, korabeli dokumentumok és eredeti tárgyak segítik.

Tovább a hírre

Hírek/06.23.
Vendégünk az utolsó hétvégén Hortobágy és a Mecsek Zöldút Egyesület
A Gyerek Sziget negyedik hétvégéjén is változatos programokkal várjuk a gyerekeket és szüleiket vidám, Kukutyin névre hallgató programhelyszínünkön.

Tovább a hírre

Hírek/06.21.
Ünnepeld velünk a Duna Napot!
Ismerd meg a Duna és vízgyűjtője csodálatos kincseit! Gyere el június 25-én a Generali Gyerek Szigetre, játssz velünk, gyűjtsd a pecséteket és vidd haza a számodra készített sok-sok ajándékot!

Tovább a hírre