Fesztivál ABC

Ismerd meg az idei Gourmet Fesztivált A-tól Z-ig!

Menükben lubickolva - Mit ehetünk a fesztiválon?

A rutinos fesztiválozók akár komplett napokat szentelnek egy-egy témakörnek, szépen, ívelten fölépítve. Halas, húsos vagy akár zöldséges napot is tartva, a desszertekről nem is beszélve. A Gourmet Fesztiválon ráadásul sokezer kilométer utazást megspórolva kóstolhatjuk körbe Magyarországot, hiszen egy helyen ennyi kiváló étterem, cukrászda, bár és alakulat, ilyen gazdag kínálattal soha máskor nem csíphető el.

Show + főzés = Gasztroszínpad

A fesztivál egyre izgalmasabb programhelyszínévé vált a színpad, ma már számos kihagyhatatlan bemutató és beszélgetés zajlik rajta, amelyeket a lelkes közönség akár esőkabátban, akár napernyőkkel védekezve, de jellemzően teltházzal jutalmaz. Jártunkban-keltünkben úgyis útba esik, nézzük is át, milyen eseményekre telepedhetünk oda a színpadhoz.

Osztály, vigyázz! Gasztroleckék a Gourmet Fesztiválon

Immáron tovább is képezhetjük magunkat a Gourmet Fesztiválon, hiszen új programhelyszínnel bővül a kínálat. Az Electrolux által támogatott workshopokon a legizgalmasabb gasztronómiai szereplőktől tanulhatnak a vendégek limitált létszámban, hogy valódi alkotói élmény legyen az alkalom. Az édességektől a rizottókon át a halakig és a húsokig terjed a tanagyag, amit játékosan és fesztiválhangulatban sajátíthatnak el a látogatók.  

Röpködtek a csillagok a Gourmet sajtótájékoztatóján

A hazai gasztrotörténelem talán soha vissza nem térő pillanatával kötötte össze idei sajtótájékoztatóját a legmenőbb kulináris élményhömpöly, a Gourmet Fesztivál: az öt Michelin-csillagos étterem séfje egy ötfogásos ebédmenüt készítettek a vendégek számára. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál most is Pünkösdkor, azaz május 12-15. között várja a gasztrokalandorokat a Millenárison, csakúgy mint tavaly, de idén több változás is lesz.