Napi videók 2016

Szerda

Elindult a #sziget2016, amire már egy éve várunk! Minden évben a fesztivál első napján szemkönnyeztető és megható érzés számunkra, mikor átsétáltok a hídon és elfoglaljátok a Szigetet, melyet olyan nagy örömmel, szeretettel és odafigyeléssel készítettünk elő nektek! Veletek együtt már újra megtelt élettel, fantasztikus emberekkel és csodálatos pillanatokkal a Szabadság Szigete! Üdvözlünk itt, érezzétek szuperjól magatokat! Nézd meg -1. napi videónkat!

 

Csütörtök

A Sziget csütörtöki napján megtelt a Sziget, csodálatos emberekkel, energiákkal és élményekkel. Együtt ünnepelhettük MO szülinapját, beszélgettük Parov Stellarral, Buikával, találkoztunk mackókkal, tigrisekkel, a pókemberrel... :)Olyan jó, hogy itt vagytok!

 

Péntek

A Szigeten annyi program és látnivaló van, próbálunk minél több élményt, beszélgetést, konceretet, találkozást, jóízű sörözést beletenni egy napba. Nekünk tegnap ezt sikerült: Bastille, utcaszínház, Art of Freedom, Kovacs, Civil Sziget, Zászló Party, John Newman, Unkle és beleveszés a forgatagba :) És nektek hogy telt a tegnapi Sziget-nap?

 

Szombat

Tegnap frenetikus napunk volt, teli vidámsággal, colopartyval, bomba koncertekkel, kipróbáltuk a capoeirát, karmesterkedtünk a Klasszikus, Opera és Jazz színpadon, és férjet, feleséget kerestünk Szitizeneknek :) Itt volt velünk Kodaline, Norma Jean Martine. Mutatjuk a legjobb pillanatokat. Nektek mi volt az eddigi legnagyobb élményetek?

 

Vasárnap

Egy fantasztikus vasárnappal zártuk a hetet, de a Sziget hét még két napig folytatódik! ;) Videós élménybeszámolónkban Sum 41, Børns és John Coffey miniinterjúk, túlélési tippek a Szitizenektől, de mókáztunk a Vándor Vurstliban és a Pom Pom Partyn, megünnepeltük a művészetet az Art Zone-ban, belenéztünk a Nagy Utcaszínház előadásába, és még David Guettán is tomboltunk egy nagyot.

 

Hétfő

Micsoda napunk volt tegnap, alig térünk magunkhoz. Lenyűgözőek vagytok, Szitizenek, mennyire fogtok nekünk hiányozni! Konfetti party, Chvrches, Kaiser Chiefs, Troyboi, Sarruga óriássárkányok, meglepő művészek és egy lehengerlő cirkuszi előadás, a Soap. Reméljük nem hagytatok ki semmit, ma még van lehetőségeket bepótolni!

 

Kedd

Ez is eljött, az utolsó nap a Sziget 2016-on. Akinek ilyen csodálatos emlékei vannak, boldog ember, úgyhogy mi sem szomorkodunk amiatt, hogy ez a Sziget most véget ért. Az utolsó napról: The Lumineers, Bullet for my Valentine, end show Hardwellel, több ezer szélforgó, hatalmas bulik és showműsorok a Magic Mirrorban. Minden áldott nap több ezren voltatok kíváncsiak a cirkuszi, színház, opera és egyéb előadásokra is!