Sziget-gyors!

2012 augusztus 6-13. között huszadik alkalommal vár minket a Sziget, itt pedig megnézhettek egy egyedülálló videóklipet, amely több kamerával készült és a megszokottól eltérő szemszögből mutatja be a a fesztivált. Ilyen a Sziget felgyorsítva!

Ne feledjétek december 6-ig még szavazhattok a Szigetre, hogy Európa legjobb fesztiválja legyen a legnagyobbok között: KLIKK!!!

Gyerekek a Szigeten

Egy háromgenerációs holland családdal beszélgettünk a Szigeten.

A Sziget legjobb pillanatai

A Sziget legjobb pillanatai 2011-ben: köszönjük Nektek ezt a fantasztikus egy hetet, találkozunk jövőre! 

Hello Wood

Mihez kezd egy csapat építészhallgató 3 km fenyőléccel? Installálja. Hello Wood.

Marina & The Diamonds

Marina ma már nemzetközi szinten elismert new wave díva, azonban első demója nem is olyan rég csak néhány példányban kelt el. Nézzétek meg videós interjúnkat és koncertbeszámolónkat a Szigetes fellépéséről!

Vad Fruttik koncert + interjú!

A Várpalotáról indult Vad Fruttik mára az ország egyik legnépszerűbb zenekara lett - a Szigetről idén sem hiányoztak Likó Marcellék. Videónkban interjút láthattok a zenekar énekesével.

Kelet-Európai Vurstli Videó

A Kelet-Európa Vurstli arra vállalkozik, hogy a fesztiválozóknak megmutassa azt a kort és viszonyrendszert, amiben szüleik és nagyszüleik még mindennapjaikat élték, ahol mindent lehetett ami nem tilos. Videó!

Léggitár!

A Szigeten már korábban is jelen volt a hagyományőrző léggitárverseny, de idén már nemcsak léggitárosok, hanem egy komplett légzenekar is összeállt egyszeri alkalommal. Nézzétek meg a videónkat! 

Kaiser Chiefs

A Kaiser Chiefs az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb együttese, ráadásul nemrég jelent meg legújabb nagylemezük. Videónkban elárulják, miért isznak a Szigeten annyi kávét.

Deftones

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kaliforniai nu-metal bandája, a Madonna által is kedvelt Deftones járt a Szigeten és egy nagyszerű koncertet adott. Íme a bizonyíték.