Hírek

Újabb #sziget2017 nevek érkeztek!

PJ Harvey, alt-J, Rudimental live, George Ezra, The Naked and Famous, Steve Aoki, White Lies és még 15 további fellépő, akiket már biztosan láthatsz augusztusban a Szigeten!

Civil Sziget pályázati felhívás 2017

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2017 fesztiválon, a fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre. A pályázat leadásának határideje 2017. április 10. 20:00.

Új fellépőkkel bővült a Sziget 2017-es programja!

Kasabian, Flume, Interpol, Billy Talent, Jamie Cullum, Charli XCX, The Kills és további új fellépők a #sziget2017 programjában!

A Sziget lett a nemzetközi sztárok kedvenc fesztiválja!

Az Artist’s Favourite Festival díjat nyerte meg a Sziget a hollandiai Groningenben tartott European Festival Awards idei díjátadóján, ezzel – a korábbi elismerésekkel együtt - a Sziget már minden kategóriát megnyert, amit csak lehetett.

Megérkeztek az első #sziget2017 nevek!

Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Two Door Cinema Club, Tom Odell és további 10 fellépő a Sziget első nevei között.

Megvannak a Sziget karácsonyi jegyakció nyertesei!

Íme a 25 szerencsés nyertes, akit kisorsoltunk a Sziget karácsonyi jegyakcióban! Nézd meg a beérkező leveleid, vagy a nyertesek listáját alább.

Elérhetőek a Sziget Viber stickerek!

Kerülj Sziget-hangulatba a barátaiddal és használjátok a Sziget saját Viber stickereit! Töltsd le a csomagot és csatlakozz a Sziget nyilvános chat-hez, ahol rengeteg izgalmas háttérinfót tudhattok meg a Sziget stáb mindennapjaiból!

Szálláslehetőségek a Szigeten

Bármennyire sok programlehetőség is van a Szigeten, fontos, hogy jól ki tud magad pihenni az egy hét alatt. A Szigeten, közvetlenül a fesztivál területén rengeteg opció közül választhatsz: különböző tematikájú kempingek várnak rád, bennük a legváltozatosabb szálláslehetőséggel. De szolgáltatásaink között budapesti alternatívát is találsz, de persze szabadon is kempingezhetsz. 

Szitizen Prime - megmutatjuk a legjobb ajánlatot Sziget2017re!

Gyere és ünnepeljük együtt a 25. Szigetet, légy te is Szitizen Prime! Légy a Szabadság Szigetének legelső beköltözője, vásárold meg a jegyed az értékesítés kezdetének legelső óráiban!

Ünnepeljük együtt a 25. Szigetet, jegystart: szeptember 25. 17.00

A #Sziget2016 csodálatos élmény volt veletek! Minden egyes pillanatát imádtuk, és őszintén reméljük, hogy fantasztikusan éreztétek magatokat!