Hírek

P!NK a Sziget Fesztiválon, augusztus 9-én!

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én a Dan Panaitescu Nagyszínpad fő fellépője lesz P!INK, aki kevés idei fellépésének egyikét fogja Budapesten adni.

Új Sziget nevek!

Wiz Khalifa, Rita Ora, The Vaccines, Alex Clare és további 5 új előadó a #sziget2017 programjában!

Gyere a Szigetre diákkedvezménnyel!

Bárki, aki rendelkezik érvényes, Magyarországon kibocsátott diákigazolvánnyal, a MEEX-Sziget Diákjegy Program keretein belül féláron vásárolhatja meg a 7 napos Sziget bérletét 2017-ben is.

Országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

Készíts egy feldolgozást a Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még című dalához és nyerj fellépési lehetőséget a zenekar Sziget Fesztivált záró koncertjére.

Több mint 30 fellépő az Európa Színpadon!

Európa legfrissebb kedvencei és feltörekvő reménységei egy színpadon a legkülönbözőbb stílusokból! Az Európa Színpad az egyik legjobb helyszín felfedezni az új kedvenc előadóidat.

És a szerencsés XMAS nyertesek…

Minden évben a Sziget Angyalai kiválasztják a legkreatívabb karácsonyi kívánságokat, melyeket aztán meg is valósítanak a Szigeten. Az elmúlt években volt már esküvőnk, grill partynk, születésnapi köszöntések és rengeteg egyéb őrült dolog, most pedig eláruljuk nektek, mely kívánságokat választották ki idén a Sziget Angyalok. 2017-ben 17 kívánságot teljesítünk nektek, és két kisebb csoportot is összeállítottunk.

Újabb #sziget2017 nevek érkeztek!

PJ Harvey, alt-J, Rudimental live, George Ezra, The Naked and Famous, Steve Aoki, White Lies és még 15 további fellépő, akiket már biztosan láthatsz augusztusban a Szigeten!

Civil Sziget pályázati felhívás 2017

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2017 fesztiválon, a fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre. A pályázat leadásának határideje 2017. április 10. 20:00.

Új fellépőkkel bővült a Sziget 2017-es programja!

Kasabian, Flume, Interpol, Billy Talent, Jamie Cullum, Charli XCX, The Kills és további új fellépők a #sziget2017 programjában!

A Sziget lett a nemzetközi sztárok kedvenc fesztiválja!

Az Artist’s Favourite Festival díjat nyerte meg a Sziget a hollandiai Groningenben tartott European Festival Awards idei díjátadóján, ezzel – a korábbi elismerésekkel együtt - a Sziget már minden kategóriát megnyert, amit csak lehetett.