Hírek

Három színpad részletes programjával bővült a Line Up!

A Petőfi Rádió - Telekom VOLT Fesztivál Színpadon a legjobb magyar zenekarok, a Budapest Park Tribute Színpadon a leghíresebb cover együttesek, a MusicBox színpadon pedig blues-os és singer-songwriter előadók váltják egymást.

Fedezd fel Budapestet - nyertesek

400 budapesti ajándékot sorsolunk ki azok között, akik június 12-ig vásárolták meg Sziget bérletüket. Gratulálunk az eddigi nyerteseknek, nézd meg, köztük vagy-e!

Elérhető tíz színpad részletes programbontása!

Nyilvános lett a Dan Panaitescu Nagyszínpad és három további zenei helyszín, valamint a Cirque du Sziget és a Színház és Táncsátor részletes programja.

The Chainsmokers a Szigeten!

Az EDM műfaj legújabb trónkövetelőjének áprilisban megjelent debütalbuma 62 országban nyitott a listák első helyén és további 17 országban a Top 5-ben. A The Chainsmokers augusztus 13-én érkezik a Szigetre.

Fogadjátok sok szeretettel az idei Sziget himnuszt!

Love Solution – köszönjük a Mary Popkids zenekarnak az idei himnuszunkat, hallgassátok, szeressétek, énekeljük közösen sokszor augusztusban a Szabadság Szigetén!

Sziget Diákbérletek május 31-ig féláron!

Diákok, figyelem, május 31-ig még féláron juthattok 7 napos Sziget bérlethez!

10 új Sziget fellépővel bővült a program!

Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy, Breaking Benjamin, Tycho, Don Diablo, Marteria, Allah-Las, Bakermat és HVOB a frissen bejelentett előadók.

Végleges a Világzenei Nagyszínpad programja!

A 25. Sziget alkalmából egy olyan „best of” programmal ünnepel a Világzenei Nagyszínpad, amely felvonultatja a színpad eddigi legnagyobb sikereit és bemutatja a világzene legfrissebb produkcióit.

P!NK a Sziget Fesztiválon, augusztus 9-én!

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én a Dan Panaitescu Nagyszínpad fő fellépője lesz P!INK, aki kevés idei fellépésének egyikét fogja Budapesten adni.

Sziget diákjegyek kedvezményes áron!

Szerezd meg kedvezményes Sziget bérletedet 52.990 Ft-ért a MEEX-Sziget Diákjegy Program keretein belül.