Hírek

A Sziget lett a nemzetközi sztárok kedvenc fesztiválja!

Az Artist’s Favourite Festival díjat nyerte meg a Sziget a hollandiai Groningenben tartott European Festival Awards idei díjátadóján, ezzel – a korábbi elismerésekkel együtt - a Sziget már minden kategóriát megnyert, amit csak lehetett.

Megérkeztek az első #sziget2017 nevek!

Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Two Door Cinema Club, Tom Odell és további 10 fellépő a Sziget első nevei között.

Megvannak a Sziget karácsonyi jegyakció nyertesei!

Íme a 25 szerencsés nyertes, akit kisorsoltunk a Sziget karácsonyi jegyakcióban! Nézd meg a beérkező leveleid, vagy a nyertesek listáját alább.

Elérhetőek a Sziget Viber stickerek!

Kerülj Sziget-hangulatba a barátaiddal és használjátok a Sziget saját Viber stickereit! Töltsd le a csomagot és csatlakozz a Sziget nyilvános chat-hez, ahol rengeteg izgalmas háttérinfót tudhattok meg a Sziget stáb mindennapjaiból!

Szálláslehetőségek a Szigeten

Bármennyire sok programlehetőség is van a Szigeten, fontos, hogy jól ki tud magad pihenni az egy hét alatt. A Szigeten, közvetlenül a fesztivál területén rengeteg opció közül választhatsz: különböző tematikájú kempingek várnak rád, bennük a legváltozatosabb szálláslehetőséggel. De szolgáltatásaink között budapesti alternatívát is találsz, de persze szabadon is kempingezhetsz. 

Szitizen Prime - megmutatjuk a legjobb ajánlatot Sziget2017re!

Gyere és ünnepeljük együtt a 25. Szigetet, légy te is Szitizen Prime! Légy a Szabadság Szigetének legelső beköltözője, vásárold meg a jegyed az értékesítés kezdetének legelső óráiban!

Ünnepeljük együtt a 25. Szigetet, jegystart: szeptember 25. 17.00

A #Sziget2016 csodálatos élmény volt veletek! Minden egyes pillanatát imádtuk, és őszintén reméljük, hogy fantasztikusan éreztétek magatokat!

Itt volt a fél világ

Több teltházas nappal és majd’ félmilliós látogatószámmal zárt a 24. fesztivál. Itt volt a fél világ és mindenki szerette a Szigetet.

Hasznos információk indulás előtt

Reméljük ti is nagyon várjátok már a Szigetet! Kevesebb mint egy hét és útjára indul a legőrültebb és legfelszabadultabb 7 napja a nyárnak. Indulás és csomagolás előtt összeszedtünk nektek minden fontos információt, olvassátok át figyelmesen!

Rihanna már teltházas

Elfogytak a napijegyek a Sziget „nulladik” napjára, azaz augusztus 11-re, mikor is a Nagyszínpad főműsoridejében Rihanna érkezik meghódítani a Fesztiválköztársaság lakóit. A többi napra még akad néhány jegy...