A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni érvényes karszalagoddal. 

A legegyszerűbben online tudsz jegyet vásárolni a Sziget webshopból. A jegyelővételi helyek részletes listája a Jegyárusító helyek oldalon olvasható. Belépőjegyed a fesztivál ideje alatt a helyszínen is megvásárolhatod, de javasoljuk az elővételi opciókat, így olcsóbban, és sorban állás nélkül juthatsz belépődhöz. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.

A belépőjegyed SZÉP-kártyával és egyéb utalványokkal is megvásárolhatod személyesen a kiemelt jegyirodák bármelyikében, vagy a fesztivál helyszínén. Figyelem, a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek a látogatottságtól függően elfogyhatnak!

Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, nézz körbe ITT.

Ha jegyárusító partnerünktől vásároltad jegyedet, kérjük, probléma esetén velük lépj először kapcsolatba.

A jegytípusokról bővebben a Jegyek menüben olvashattok. A Jegyek menüpontban keresd ki azt a jegytípust, melyről többet szeretnél megtudni: érvényességi idő, kapcsolódó szolgáltatások, itt mindent megtalálsz.

Általános jegyinformációk

 • Jegyedet (online vócseredet) a bejáratnál karszalagra cseréljük. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.
 • Minden jegyhez tartoznak szolgáltatások és szabályok – ha nem vagy benne biztos, melyik jegytípus milyen szolgáltatásokat takar, kattints a Jegyek menüpontra
 • A vócserek nem személyhez köthetőek, a jegyed egyedi azonosítóját elsőként bemutató személy kapja meg a karszalagot.
 • Kérjük fokozottan ügyelj arra, hogy jegyedhez más ne férhessen hozzá. Sajnos, ha más már beváltotta a Te azonosítóddal a jegyet, neked már nem tudunk karszalagot adni. A Szigetet nem terheli felelősség jeggyel való visszaélés során.
 • Tartsd biztonságban megvásárolt jegyedet, és ügyelj arra, hogy senki se készíthessen másolatot a belépődről. Ha hivatalos úton (Sziget webshop vagy más regisztrált jegyárusító hely) vásárlod meg, és biztonságosan megőrzöd jegyedet, biztosan nem lesz probléma a bejutással.

Karszalagok:

 • Karszalagodat a vócser beváltásakor kapod meg. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni. 
 • Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek
 • A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen
 • A karszalag nem átruházható
 • A megrongálódott, elveszett karszalagot a Sziget nem pótolja vagy cseréli.

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Sziget eljárást indít.

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A legfiatalabb Szitizeneket is sok szeretettel várjuk a Szigeten! A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek (2006. augusztus 17. után születettek) a Rendezvényt ingyenesen látogathatják, de gyermekkarszalag viselése számukra kötelező. A gyermekkarszalagra a kísérőnek kötelessége ráírni a gyermek nevét és a kísérő telefonos elérhetőségét. A gyermekkarszalagokat belépés során lehet igényelni. 
 
A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. Gyermekkarszalag viselése számukra is kötelező.
 

Családi Kempingünk kényelmes szálláslehetőséget nyújt gyermekkel érkezőknek a fesztivál területén, itt olvashatsz róla bővebben.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

Keresd meg a belépőd új tulajdonosát a Ticketswap-en keresztül, ahol biztonságosan és kényelmesen intézheted a jegyeladást: https://www.ticketswap.com/sziget

A belépéshez mindenképp szükséged van a jegyed egyedi azonosítókódjára (vonalkód vagy QR kód). Úgyhogy, legjobb, ha nem felejted otthon! Ha megvan PDF formátumban az okostelefonodon, azt is elfogadjuk! A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni.

Barátságos háziállatok (értsd: kutyák, vadászgörény, kis rágcsálók) behozhatóak a Sziget területére. A háziállatokkal kapcsolatos további információkat ITT találod. A korábbi évek tapasztalatai alapján a hang, a sok ember és az esetleges por miatt inkább azt javasoljuk, hagyd otthon házi kedvencedet.

A Rendezvény területére a Sziget által kiadott engedély nélkül járművel behajtani tilos. Számos kényelmes parkolási lehetőség közül választhatsz majd, ezek a fesztivált megelőzően lesznek elérhetőek.

 • Étel: a kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó mértékben hozhatsz be magadnak ételt, de tudd, hogy számos lehetőséget biztosítunk a Fesztivál területén, akár megéhezel, akár megszomjazol
 • Ital: egy Szitizen egy darab, maximum 2,5 literes PET-palackban hozhat be alkoholmentes italt
 • Dohánytermék: maximum 20 doboz cigaretta, 10 doboz szivarka és 10 szál szivar / Szitizen

 

 • Alkohol: alkoholos italt semmilyen mennyiségben nem hozhatsz be
 • Drogok és tudatmódosító szerek: kérjük, semmiképp se hozz magaddal
 • Gázmelegítő és gázpalack: a Szigeten nem fogsz tudni főzőcskézni, de rengeteg lehetőséget biztosítunk, ahol finomakat tudsz enni, úgyhogy hagyd otthon nyugodtan a konyhafelszerelést.
 • Pirotechnikai eszközök: hadd nyűgözzünk le téged mi, a Sziget látványvilágával. Ezért, kérjük, ezeket is hagyd otthon
 • Üvegtárgyak: jobb, ha megelőzzük a baleseteket. Otthon biztosan nem fognak eltörni. 
 • Szúró- és vágóeszközök: ugye mondanunk sem kell, hogy a bejáratnál elvesszük őket?
 • Esernyő: Olyan szép és kényelmes esőkabátok vannak, kérjük, esernyő helyett ezt válaszd
 • Bármilyen eszköz, mellyel más testi épségét veszélyeztetheted: a mindenkori jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak (8 centiméternél hosszabb vágóélű kés, pillangókés, gázspray, vipera, stb.). Korlátozás alá eső tárgyakkal nem léphetsz be a Fesztivál területére, ezeket a biztonsági őrök minden belépéskor ellenőrzik.

Ha továbbra sem vagy biztos benne, mit hozhatsz magaddal, kérjük, olvasd el a részletes előírásokat ITT, vagy írj a Helpdesk-re ITT.

 • A vócseredet (rajta a vonalkóddal / QR kóddal) 
 • Ha sátrazol, akkor: vízálló sátor, hálózsák, polifoam, elemlámpa, töltő és elemek
 • Minden időjárásnak megfelelő lábbeli: zárt cipő, szandál, papucs
 • Higiéniás kellékek, törülköző, kötszer, fertőtlenítő, gyógyszerek, stb.
 • Sapka, napszemüveg, esőkabát, meleg ruha, zoknik, fürdőruha
 • Naptej, szúnyog- és kullancsirtó
 • MasterCard® vagy Maestro® egy érintéses fizetésre alkalmas bankkártyádat

Budapest, Óbudai-sziget.

 

Kempingezni 7napos, 5napos bérlettel, valamint két egymást követő napra érvényes napijeggyel lehet. 

A fesztivál területén található ivóvíz, ahol a csapvíz nem iható, ezt külön jelezzük.

Kérjük, a sátrad felállításánál hagyd szabadon az előre kiépített útvonalakat. Köszönjük, ha betartod az alábbi instrukciókat a sátrak méretét illetően:
 • 1-2 fős sátor esetében 2 x 2 méter
 • 3-4 fős sátor esetében 4 x 2 méter 
A fesztivál területén rengeteg wc és mosdó vár titeket, úgyhogy nyugodtan használjátok ezeket a bokrok és fák helyett. A tusolók 5- és 7napos bérlettel, valamint két, egymást követő napra érvényes napijeggyel használhatjátok. Kérjük, ügyeljetek a mosdók tisztaságára, és feleslegesen ne folyassátok a vizet. A kijelölt tusoló blokkokban tükrökkel, és hajszárítási lehetőséggel várunk titeket.
 

A kemping területeken nem található konnektor, és kérjük, hogy generátort se hozzatok magatokkal. A legfontosabb eszközöket mind fel tudjátok tölteni a töltőpontokon.

A rendezvény teljes területén és teljes ideje alatt szigorúan tilos a tűzrakás, valamint a gázpalackok behozatala is tilos, így főzésre sincs lehetőség. Ha tábortűz mellett szeretnéd élvezni a Fesztivál hangulatát, keresd fel a Tábortűz helyszínünket, ahol zenével és barátságos környezetben várunk téged.

Részletes információk hamarosan!

Használd az erre kialakított Családi Kempingünket!
 
Hogy milyen gyerekprogramokkal várunk titeket? Nézz bele a két évvel ezelőtti hangulat videónkba!

A fesztivál területén sokféle dolog, eszköz, étel, ital, ruha, fejfedő megvásárolható, válogass kedvedre a kínálatból.