Sziget FAQ

Gyakran ismétlődő kérdéseidre minden választ, amit fesztiválozóként a Szigetről tudnod kell, megtalálsz egy helyen - nem máshol, mint a rendezvény FAQ-jában!

Jegy

Mennyibe kerül a jegy?

Az Early Bird Ötnapos és Hétnapos heti Sziget-jegyeket december 31-ig kedvezményes elővételi áron, az I. körben 2014. április 30. éjfélig, valamint a II. körben május 1-jétől július 31. éjfélig még szintén kedvezményes áron, majd augusztus 1-jétől, valamint a helyszínen teljes áron vehetitek meg.

Napijegy

A napijegy ára elővételben 15 000 Ft (50 €), augusztus 1-jétől, valamint a helyszínen 16 000 Ft (55 €).

"Ötnapos" bérlet

Az "ötnapos" bérlet ára december 31-ig kedvezményesen 49 000 Ft (169 €), 2014. április 30. éjfélig 53 000 Ft (179 €), május 1-jétől július 31. éjfélig 59 000 Ft (199 €),  augusztus 1-jétől, valamint a helyszínen 62 000 Ft (209 €).

"Hétnapos" bérlet

Az "Hétnapos" bérlet kedvezményes ára december 31-ig kedvezményesen 58 000 Ft (199 €), 2014. április 30. éjfélig 62 000 Ft (209 €), május 1-jétől július 31. éjfélig 68 000 Ft (229 €), augusztus 1-jétől, valamint a helyszínen 74 000 Ft (249 €).

Karaván Kemping jegy

A Karaván Kemping jegy elővételben és a helyszínen is 38 000 Ft (130 €).
A jegyekről és a hozzájuk kapcsolódó jogosultságokról bővebb információt találhattok még itt a FAQ-ban, illetve a Házirendben.

VIP Kemping jegy

A VIP kemping jegy ára elővételben és a helyszínen is 38 000 Ft (130 €).

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

Hol tudok jegyet venni?

A jegyelővételi helyek részletes listája a Jegyárusító helyek oldalon olvasható.

Ha rendelkezel bankkártyával, online is tudsz jegyet rendelni itt.

Mettől meddig érvényesek a jegyek? 

Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon reggel 6:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet, a Sziget Napijegy másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra.

"Hétnapos" bérlettel rendelkezők augusztus 11-én 10:00 órától, az "Ötnapos" bérlettel rendelkezők augusztus 13-án 6:00 órától jöhetnek be a Sziget területére. Minden vendégünknek augusztus 18-án 8.00 óráig kell elhagyniuk a rendezvény területét.

A helyszínen tudok jegyet venni a fesztivál ideje alatt?

Igen, a jegypénztáraink a fesztivál bejáratánál napi 24 órában, állandóan nyitva tartanak. Figyelem, a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek a látogatottságtól függően elfogyhatnak!

A helyszínen fizethetek bankkártyával a jegyért?

Igen, a fesztivál helyszínén a kijelölt jegypénztárakban lehet bankkártyával fizetni.

Vásárolhatok jegyet SZÉP kártyával vagy utalvánnyal?

Igen, itt minden információt megtalálsz arról, milyen típusú Cafeteria kártyákat, csekkeket és utalványokat fogadunk el és hol tudsz ezekkel fesztivál belépődért fizetni.

Hányféle bérlet kapható?

Kétféle bérlet vásárolható: "Hétnapos" és "Ötnapos" bérlet, melynek vásárlói különböző jogosultsággal rendelkeznek. Mindkét fajta bérlet személyhez kötött.
A jegytípusokról bővebben a Jegyárak menüben olvashattok.

Mire jogosít a "Hétnapos" bérlet?

A "Hétnapos" bérlet gyakorlatilag a hagyományos Sziget hetijegy, amivel − ugyanúgy, mint eddig − igénybe lehet venni a kempingekben található sátorhelyeket és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. "Hétnapos" bérlettel látogatható a "-1." napi koncert, és a 0. napi koncert is. A Hétnapos bérlettel augusztus 11-én 10.00 órától látogatható a fesztivál.

Mire nem jogosít az "Ötnapos" bérlet?

Miután sokan vannak olyanok, akik nem a Szigeten oldják meg a szállásukat (budapestiek, fővárosi ismerősnél, vagy egyéb szálláson alszanak), azonban élni szeretnének a bérlet adta árkedvezménnyel, korábban bevezettük az ún. "Ötnapos" bérletet. Ezzel nem lehet belépni a -1. (augusztus 11.) és a 0. napon (augusztus 12.), nem lehet behozni sátrat (kempingező sátorban és lakóautóban sem lehet vele tartózkodni), és nem jogosít fel a sátrazóknak járó szolgáltatások (tusoló, kemping) igénybevételére sem. Ennek következtében olcsóbb, mint a "Hétnapos" bérlet. Az Ötnapos bérlettel az 1. napon (augusztus 13.) .06.00 órától látogatható a fesztivál.

Hogyan ellenőrzik azt, hogy "Ötnapos" jeggyel ne aludjak ott?

A Sziget bejáratánál "Ötnapos" jeggyel nem lehet sátrat behozni. A Sziget egybefüggő kempingterületein folyamatos és fokozottabb a karszalagok ellenőrzése. Akik itt "Ötnapos" jeggyel alszanak, azoknak ki kell fizetniük a különbözetet, ellenkező esetben kizárják magukat a rendezvényről. Fokozottabb ellenőrzésre számíthattok a kempingszolgáltatásoknál (tusoló) is.

Lehet-e napijeggyel sátrazni?

Ha több, egymást követő napijeggyel rendelkezel, és a karszalagokat viseled is, sátrazhatsz a fesztivál kemping területén, illetve a Hétnapos bérlet jogosultságaival rendelkezel.Ha lejárt az utolsó napijegyed is, másnap reggel 8 óráig nemcsak a kemping, de a fesztivál területét is el kell hagynod.

Mi az a Karaván Kemping jegy?

A fesztivál területén, a térképen jelzett helyen kialakításra kerül a Karaván Kemping, ahol a lakóautóval és a lakókocsival érkező fesztivállátogatók kempingezhetnek.
Lakóautónak a fix fekhellyel felszerelt járművet tekintjük, a kombi autó lehajtott hátsó ülése és a mikrobuszba rakott matrac nem jogosít a Karaván Kemping igénybevételére.
A Karaván Kempingbe történő behajtáshoz a járműnek Karaván Kemping jeggyel kell rendelkeznie, mely jegy augusztus 11. 10:00 órától augusztus 18-ig egyszeri behajtásra jogosít. Ha a rendezvény közben távozol, már nem tudsz a jegyeddel visszaállni a kempingbe. A Karaván Kemping igénybevételéhez a lakókocsi/lakóautó összes lakójának "Hétnapos" bérlettel kell rendelkeznie!

Mi az a VIP Kemping jegy?

Ez egy őrzött terület, ahol mintegy 1500 sátorhely van kialakítva, egy helyen található csomag- és értékmegőrző, WIFI, büfé, fedett társalgó, mindez állandó őrzéssel, takarítással és információval. A VIP Kemping a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, tehát az itt kempingezők strandolással, vagy akár medenceparti koktélozással is elüthetik az időt. A medencét csak a VIP Kemping lakói használhatják.
A VIP Kempingben csak a VIP Kemping jeggyel, plusz "Hétnapos" bérlettel rendelkező látogatók kempingezhetnek!

A gyerekeknek is kell jegyet váltani?

11. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.
14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú, cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú, cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

Mit tegyek, ha otthon felejtettem a jegyem?

Ha otthon felejtetted a hivatalos weboldalon keresztül online vásárolt vócseredet, kérjük, fordulj a K-hídnál, a Probléma Konténerben dolgozó kollégáinkhoz, akik megpróbálják online rendszerünkön keresztül beazonosítani a vásárlásodat. Ha nem online vásároltad a jegyed, vagy más weboldalon keresztül, akkor sajnos nem tudunk segíteni a problémán, haza kell érte menned.

Visszaválthatom a már megvásárolt jegyet?

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

Amennyiben elővételben megvásároltad a bérleted, de az átvevő személy nevét szeretnéd megváltoztatni, lépj Velünk kapcsolatba, és kollégáink segítenek.

Kicserélhetem az "Ötnapos" jegyemet "Hétnapos"-ra?

Igen, erre a jegypénztáraknál, a különbözet kifizetésével van lehetőség, illetve online befizetéssel is megteheted!

a szakasz elejére

 

Általános információk

Mikor indul a fesztivál?

Az idei évben a fesztivál augusztus 11-én kezdődik. A rendezvényre a -1. nap előtt, a fesztivált megelőző hétvégén pénteken (augusztus 8.), szombaton (augusztus 9.) és vasárnap (augusztus 10.) csak a helyszínen váltható Beköltöző jeggyel lehet belépni. A Beköltöző jegy csak a helyszínen működő pénztárakban vásárolható meg! Beköltöző jegyet a szombati (augusztus 9.) és vasárnapi (augusztus 10.) napra lehet vásárolni a fesztivál bejáratánál található kasszáknál pénteken 16.00-tól. Mindkét napra külön kell beköltöző jegyet váltani, a szombatit szombat éjfélig érvényes, a vasárnapi vasárnap éjfélig!

Bővebb információt a Beköltöző jegyről a Jegy menüben találsz!

CSAK Hétnapos karszalaggal együtt érvényes! A fesztivált megelőző hétvégén, a területen még folynak az építési munkálatok, ezért mindenki saját felelősségére jöhet be. Kérjük, vigyázzatok egymásra és magatokra!

Mikor ér véget a fesztivál?

A fesztivál 18-án hajnalban ér véget, és mindenkit megkérünk, hogy 18-án 8.00 óráig hagyja el a Szigetet, hiszen a bontási munkák már aznap elkezdődnek.

Hogyan kérhetek információt?

Kattints ide az elérhetőségeinkért!

Hogyan fizethetek a fesztiválon?

A rendezvény kizárólagos fizetőeszközei a Festipay kártya, valamint MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyák, amelyeknek a fesztiválon történő használatáról bővebben itt olvashatsz!

Lehet fotózni a fesztiválon?

Amatőr fotózásra természetesen van lehetőség saját célra, azonban a koncertek, programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges. Az egyes médiumok képviselői, akik ilyen fotókat kívánnak készíteni, azok a Sajtóközpontban keressék a Sajtóiroda munkatársait, vagy írjanak a sajto@sziget.hu-ra.

A fesztivál gondol a fogyatékkal élő látogatóira?

Fogyatékkal élő látogatóink részére akadálymentes vécék a Sziget több pontján találhatóak. A Nagyszínpad előtt emelvény található melyet csak mozgássérültek vehetnek igénybe. A Szállás menüben megtalálható Ability kemping fel van szerelve speciális zuhanyzókkal, valamint ingyenes buszjárat is rendelkezésére áll azoknak, akiknek szüksége van rá.

Hol találom az elsősegélynyújtó helyet?

A felhőtlen szórakozás közben biztonságotokra a Helperek Egyesület elsősegélynyújtó járőrei ügyelnek, a nap 24 órájában a fesztivál területén sétálva. Keressétek őket bizalommal vagy forduljatok az elsősegélynyújtó helyen működő orvosi ügyelethez, melynek a helyét a térképen jelöljük! Lelki egyensúlyotokra az egyesület pszichológusai vigyáznak a Civil faluban és az egészségügyi bázison. Ha erre jártok, frissítsétek fel magatokat az esti bulira képzett masszőreink segítségével! A Szigeten az elsősegélynyújtó hely szomszédságában 24 órás patika is üzemel, ahol segítségetekre lehetnek apróbb problémáitok ellátásában. A féktelen parti hevében azonban kérünk titeket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra is!

Hol tudom feltölteni a telefonomat?

A Városközpontban található TelePontban, a térképen jelzett ponton.

Kihez fordulhatok, ha segítségre van szükségem?

A látogatók igényeinek minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében a Sziget területén 9 helyen találsz Infopontot.

Mit csináljak, ha elvesztettem vagy találtam valamit?

Ha elveszítettél valamit érdeklődj a Talált Tárgyak részlegnél (Városközpont, Központi INFO mellett) vagy hívd a Talált Tárgyak Vonalat, és ha találtál valamit, akkor azt is ott add le. A talált tárgyakat 2014. szeptember 15-ig őrizzük meg. A Szigeten több csomagmegőrző és értékmegőrző működik. A máshol hagyott értékekért és csomagokért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért javasoljuk ezek használatát. A talált tárgyak a térképen feltüntetett ponton megtalálható információs irodánál adhatóak le, az elveszett tárgyak után ugyanitt lehet érdeklődni.

Milyen a vendéglátás a fesztiválon?

Az idei Sziget minden igényt kielégítő ételkínálatot sorakoztat fel: a Bio-Vega bárban humusz, zöldség grill, sült vega virsli, zöldségnyárs, pirított sült tészta, parajos és zöldséges hasé várja a vegetáriánusokat. Lesz zöldség-gyümölcs stand, frissen facsart gyümölcslevek, pizza, lángos, grillételek, palacsinta, héjában sült krumpli, Churros, tömő és New York hot-dog, lángos, kenyérlángos, főtt- és pattogatott kukorica, pékség, falafel, panini. A széles hal ételkínálaton felül, tengeri herkentyűk hekk, békacomb, csiga várja a kísérletező kedvű látogatókat. A nemzetközi konyha részen arab, görög, kínai, erdélyi, indiai ízeket próbálhattok ki. Továbbá a Hungarikum Sör- és Fröccskertjének kínálata és a Romkocsma Negyed kocsmái (WNDRLND, Iskola klub, UriMuri, Instant, Ötkert és Fogasház) is várják a szomjas fesztiválozókat.

A Sziget ideje alatt igénybe vehető szolgáltatások (csomagmegőrző, posta, bank, stb.) működnek a "-1." és a "0." napon is?

A Sziget szolgáltatásai folyamatosan épülnek ki, a legszükségesebb szolgáltatások működnek már a "-1." és a "0." napon is, de az összes igénybe vehető lehetőség a Sziget első napjától (augusztus 13.) üzemel.

Szabad a helyszínen tüzet gyújtani?

A Rendezvényen a Látogatók biztonsága érdekében a kijelölt tűzrakó helyeken kívül tüzet rakni szigorúan tilos!

Mit tudok tenni, ha túl hangosnak találom a Sziget Fesztivált?

Már többször hangsúlyoztuk: nem közömbös nekünk, hogy a környék lakói hogyan élik meg a Sziget rájuk nehezedő hatásait. Igyekszünk a felmerülő problémákat orvosolni és jószomszédként, ahol tudunk, segíteni. Amennyiben este 11 óra után zavaróan hangosak lennénk, jelezze a lakossagibejelentes@sziget.hu e-mail címen, hogy azonnal intézkedhessünk, problémáját orvosolhassuk. Köszönjük eddigi türelmét, s mindent megteszünk idén is azért, hogy lehetőleg az Ön megelégedésére is zavarmentesen teljen el ez az egy hét.

Mit nem vihetek be...?

Vihetek magammal ételt és italt a fesztivál területére?

A Látogató nem jogosult alkoholos italt bevinni a Rendezvény területére. Az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén (ásvány)vizet a személyes szükségletek kielégítéséhez ésszerűen szükséges mennyiségben lehet bevinni a Rendezvény területére, egyébként a Látogató egy darab, legfeljebb 2,5 liter űrtartalmú PET palackban jogosult bevinni palackozott vizet vagy üdítőt. Műanyagkannát a Látogató csak üresen jogosult bevinni a Rendezvényre. 
 
A Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a Rendezvények területére. Élelmiszer esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a személyes szükségletek kielégítéséhez ésszerűen szükséges mennyiséget meghaladó mennyiség. A dohánytermék esetében kereskedelmi mennyiségnek számít a 2 karton (20 doboz) cigarettát, a 10 doboz szivarkát és (mérettől függetlenül) 10 szál szivart meghaladó mennyiség.

Mit nem vihetek magammal a fesztivál területére?

A Sziget a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében fenntartja a jogot arra, hogy a Rendezvény területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza. Így különösen tilos a Rendezvény területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban – jelenleg a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben – meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat bevinni. Annak ellenére, hogy a Rendezvényen – az erre vonatkozó feltételek mentén – lehet kempingezni, bizonyos, egyébként megszokottnak minősülő kempingeszközök a Rendezvény speciális adottságai miatt nem megengedettek. 

A korlátozás alá eső tárgyakkal a Látogató a Rendezvény területére nem léphet be. Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Van a fesztivál helyszínén...?

bankautomata? Lehet bankkártyával fizetni a fesztiválon?

Igen, a fesztivál központjában találjátok az automatát. A fesztiválon fizetésre használható bankkártyatípusok: MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyák, amelyeknek a fesztiválon történő használatáról bővebben itt olvashatsz!

pénzváltási lehetőség?

A külföldiek számára pénzváltó helyeket állítunk fel, hogy ők is gyorsan és zökkenőmentesen tudjanak forinthoz jutni. Ezek helyét keresd a térképen.

csomag- és kerékpármegőrző?

Csomagmegőrzőt több helyen is találsz a fesztivál területén, ezeket megtekintheted a térképen, ahogy az ingyenes kerékpármegőrző helyét is, ami augusztus 11. 12.00-tól augusztus 18. 12.00-ig lesz nyitva és bilétás rendszerrel működik. A kerékpármegőrzőt a Magyar Kerékpárosklub üzemelteti.

internetezési lehetőség?

Igen, van. A Szigeten több számítógéppel működik az Internet sátor, amelyet bárki ingyenesen használhat. Az Internet sátor mellett Wireless hálózatot (WIFI) is használhatsz.

vegetáriánus étel?

Az idei Sziget minden igényt kielégítő ételkínálatot sorakoztat fel: a Bio-Vega bárban humusz, zöldség grill, sült vega virsli, zöldségnyárs, pirított sült tészta, parajos és zöldséges hasé várja a vegetáriánusokat. Lesz zöldség-gyümölcs stand, frissen facsart gyümölcslevek, pizza, lángos, grillételek, palacsinta, héjában sült krumpli, Churros, főtt- és pattogatott-kukorica, pékség, falafel, panini. A nemzetközi konyha részen arab, görög, kínai, erdélyi, indiai ízeket próbálhattok ki.

 

Szállás

Hogyan sátrazhatok a fesztivál területén?

A Szigeten "Hétnapos" hetijeggyel tudtok sátrazni, ezzel igénybe lehet venni a kempingekben található sátorhelyeket és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. A napijegyek akkor jogosítanak fel a kempingterületekre történő belépésre, ha több, egymást követő napijeggyel rendelkezel, és a karszalagokat csuklódon viseled is!

Mi az a VIP Kemping jegy?

Ez egy őrzött terület mintegy 1500 sátorhellyel kialakítva, egy helyen található csomag- és értékmegőrző, WIFI, büfé, fedett társalgó, mindez állandó őrzéssel, takarítással és információval. A VIP Kemping a Szigeten lévő strand-medence szomszédságában épül fel, tehát az itt kempingezők strandolással, vagy akár medenceparti koktélozással is elüthetik az időt. A medencét csak a VIP Kemping lakói használhatják. 

A VIP Kempingben csak a VIP Kemping jeggyel, plusz "Hétnapos" bérlettel rendelkező látogatók kempingezhetnek!

Mit tegyek, ha lakóautóval szeretnék menni a fesztiválra?

A fesztivál területén, a térképen jelzett helyen kialakításra kerül a Karaván Kemping, ahol a lakóautóval és a lakókocsival érkező fesztivállátogatók kempingezhetnek. Lakóautónak a fix fekhellyel felszerelt járművet tekintjük, a kombi autó lehajtott hátsó ülése és a mikrobuszba rakott matrac nem jogosít a Karaván Kemping igénybevételére.

A Karaván Kempingbe történő behajtáshoz a járműnek Karaván Kemping jeggyel, a lakókocsi/lakóautó összes lakójának pedig "Hétnapos" bérlettel kell rendelkeznie. A Karaván Kemping jegy augusztus 8-18. között egyszeri behajtásra jogosít. Ha a rendezvény közben távozol, már nem tudsz a jegyeddel visszaállni a kempingbe. A Karaván Kemping igénybevételéhez bővebb infó itt!

Milyenek a higiénés körülmények (zuhanyzó, WC, meleg víz)?

Ha valaki a napi tisztálkodását szeretné megejteni, megteheti a több helyen is felállított mobil zuhanyzókban. Ezt a szolgáltatást azok vehetik igénybe, akik "Hétnapos" hetijeggyel vagy több napra megváltott napijeggyel rendelkeznek.

Van lehetőség sátorbérlésre?

A helyszínen csak a VIP kempingben van lehetőség előre telepített sátrat bérelni. Erről bővebben itt olvashatsz!

 

Utazás, közlekedés, parkolás

Hol található pontosan a fesztivál?

Budapesten, a III. kerületben, az Óbudai-szigeten. A Térkép menüpontban bővebb infókat is találsz erről.

Hogyan jutok el a fesztiválra?

Erre a kérdésedre bővebb információt az Utazás menüpontban találsz.

Hogyan utazhatok taxival a Szigetre és a Szigetről?

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Sziget rendezvény kiszolgálója a City Taxi. A társaság szolgáltatása a hatósági rögzített áron vehető igénybe. 
 
Utazás a Szigetre: Ha rendelkezel belépésre jogosító, érvényes karszalaggal, vagy karszalagra cserélhető voucherrel, akkor a City Taxival a belső ellenőrzési pontig utazhatsz. A kiszállást követően itt is ellenőrizzük a csomagjaidat.  Utazási szándékodat kérjük jelezd a City Taxi diszpécserközpontjának a  +361  2 111-111-s számon.
 
Utazás a Szigetről: A Sziget területén belülre nem is kell taxit hívnod! A City Taxi a rendezvény teljes időtartama alatt két taxiállomást is üzemeltet, melyeken hívás nélkül igénybe veheted a taxikat.  Megtalálod őket a K Híd belső végénél lévő nagy parkolóban, illetve a K Hídon kívül, a Jégtörő utca sarkán, a jegyárusító konténerek mellett.  (Augusztus 18-án, hétfőn 8 óra után már a City Taxik sem hajthatnak be a Szigetre, ezért a hazautazásod során keresd az autókat a külső taxiállomáson!) Ha a szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, keresd a kihelyezett diszpécsert a taxidrosztnál vagy hívd a központi számot (+361-2-111-111 – éjjel-nappal).A taxidrosztot keresd a térképen.

 

Autóval behajthatok a fesztivál területére?

A Szigetre autóval behajtani nem lehet, kizárólag az ott munkát végzők mehetnek be autóval szállítás céljából, ha rendelkeznek előzetesen igényelt behajtási engedéllyel.

Lakóautóval behajthatok a fesztivál területére?

A Szigeten működik egy úgynevezett Karaván Kemping (korlátozott férőhellyel), ahova külön jegy ellenében (bővebb információ itt), kizárólag lakókocsival, lakóautóval vagy alvás céljára átalakított járművel (ez nem jelenti a kombi autó hátsó ülésének lehajtását!) lehet bemenni.

Motorral bemehetek a fesztiválra?

Motorodat behozhatod a fesztivál területére, amennyiben kempingezel és "Hétnapos" karszalagod van. A fesztivál területén a motor használata TILOS!
A motort le kell parkolni, de felelősséget a parkoló motorokért nem vállalunk.

Behajthatnak buszok a Sziget területére?

Nagyobb csoportok – előre egyeztetve a szervezőkkel – bejöhetnek az őket szállító busszal. Ilyen esetben a munkatársaink a bejáratnál a buszon váltják be a jegyeket a bent tartózkodásra jogosító karszalagra, majd a busz beviszi a csoportot a kemping helyszínére. Ezután a buszoknak el kell hagyniuk a Sziget területét.

a szakasz elejére

Egyéb fontos tudnivalók

 - A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
 - Kép- és hangfelvételt a programokról csak a rendezők írásos belegyezésével lehet készíteni.
 - A Sziget területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
 - A Sziget rendezvény területén történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak.
 - A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.
 - Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, birtoklása és terjesztése – a hatályos törvények szerint – a Sziget területén is tilos!
 - Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
 - A Rendezvény területén a Dunában fürdeni tilos és életveszélyes. A Sziget a Sziget Beach területét kizárólag a Duna-part közvetlen megközelítésére alakította ki.
 - A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
 - A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

az oldal tetejére

 

Kérjük, mielőtt ellátogatsz a fesztiválra, olvasd el a Házirendet!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

 

nap van hátra a