Sziget Art

A Sziget a Szabadság szigete. Nekünk pedig a szabadság – sok egyéb más mellett – a kreativitást is jelenti, ezért támogatjuk elkötelezetten a művészeket és a művészeti projekteket. Mert az élményektől, inspirációktól csak többek leszünk, legyen az zene, tánc, színház, képzőművészet, installáció vagy bármi. Meghatároz minket az a környezet, ami körbevesz bennünket, ezért a Szigetet mindig is úgy álmodtuk meg, hogy a formák, a terek, a színek vagy épp a mozgások funkciót kapjanak és élményt, emléket, örömöt adjanak a legváratlanabb pillanatokban. Kedves Szitizenek, Ti vagytok, akik megtöltitek a Szigetet élettel és szabadsággal. Megmutatjuk, hogyan!

Art Zone

 

A zóna, ahol megszűnnek a határok. Itt belefér minden, ami érdekes, meghökkentő és izgalmas, itt még a leghétköznapibb dolgok is új értelmet kaphatnak! Az egyetlen, ami itt gátat szabhat a sokszínűségnek, a fantázia hiánya!

 

Ugrálni, vagy ücsörögni egy világító gombán? Bármikor! Ha épp nincs rajta senki, egy szupercuki és kedves díszelem, de emberekkel megtöltve máris egy közösségi tér lesz belőle.

Nem is kell semmit kérdezni, itt tényleg sosem tudhatod, mire számíthatsz. És igen, középen a retro TV tényleg működik!

3-2-1 és semmi mosoly! Fogadunk, hogy soha többet nem lesz rólad ilyen menő kalapos csoportkép!

 

A Nagy Fal projekt

 

Egy fal lehet egyszínű, kétszínű, mintás, szóval ezerféle, de miért ne lehetne egy közösségi alkotófelület is, melyet meghívott művészeink keltenek életre? Például egy hatalmas zöld Tyler, The Creator fejjel.

 

 

Art of Freedom

 
Minden, ami dekorációs elem, szobor, installáció vagy akár közösségi funkciót betöltő építmény, csak legyen elbűvölő és feltűnő, megkerülhetetlen és emlékezetes. Jelentkezz Idén is a legizgalmasabb ötleteddel és építsd fel az álmodat! Kattints ide a részletekért!

 

 

 

Cirkusz

Cirkusz az egész világ! Itt megtalálod a legelképesztőbb cirkuszi produkciókat a világ minden tájáról! Felejtsd el az egyszerű zsonglőrmutatványokat, itt tényleg leesik az állad!
 
 
 

Fények és játékok

 
Meglepődni jó, váratlanul felfedezni valamit pedig még jobb! A Sziget minden zegzugába próbálunk valami izgalmasat csempészni, így sosem tudhatod, épp mi lóg a fejed felett, vagy, hogy éppen ki/mi fog előbukkanni a következő bokor mögül.

 

Lehet, hogy ez csak egy ajtó, de csak rajtad múlik, hogyan látod a világot, ha belépsz rajta. És az is csak rajtad múlik, mit raksz ki pár száz színes korongból.

Diszkógömb-fejű színes hölgyek üldögélnek a magasban? Ki tudja, lehet, nem csak te nézed őket, hanem ők is téged!

Ami nappal domboldal, az könnyen lehet, hogy este már Izgő-mozgó színek és formák otthona. Valld be őszintén, hányszor voltál már egy fényfestés főszereplője?

Kis főút, nagy főút, apró kis ösvény, egy a lényeg: legyen színes, bolondos, meghökkentő. A Szigeten bármikor elsétálhatsz egy esernyős vagy egy népi ruhás fényfüzér alatt.

Ne lepődj meg, ha épp egy tűzzsonglőr jön veled szembe, csak egyre figyelj oda, ne próbáld megölelni!

A fényfüzéres átjáró, minden Szitizen egyik kötelező fotózkodási helye. Lehet, hogy úgy működik ez a hely, mint a fagyöngy, elég csak be állni alá?

A világegyetem minden galaxisából várjuk látogatóinkat!;

 

Hello Wood

 

Elő a falécekkel! Nem is gondolnád, mennyi mindent lehet fából készíteni, ezért a Hello Wood nemzetközi csapata a legizgalmasabb fa installációkat hozza el évről-évre a Szigetre.

 

Hello Mufasa, hogy vagy?

Az egyetlen kutya, aki nem haragszik meg, ha rálépsz a nyelvére és besétálsz a testébe.

Már a K-híd előtt is vigyáznak az unikornisok a Szitizenekre.

Ezekből lesznek a kis dínók!

 

Különleges helyszínek

 

Üldögélni, sétálni, pihenni, időt eltölteni, beszélgetni vagy épp szórakozni lehet unalmas és izgalmas környezetben. Mi az utóbbit szeretjük a Szigeten, hiszen ha már itt vagytok, miért ne telhetne sokszínű környezetben minden pillanat?

 

Nálunk még az alagutak is virágba borulnak.

Imádjuk és ti is imádjátok. Chill, napsütés, lounge, vízpart, homok: a Sziget Beach-en lehet a legjobban kikapcsolódni!

A színekkel elvarázsolt domb, ahol még a legszürkébb dolgok is megtöltődnek színnel és élettel.

Még hogy az óriásvirágok és óriásgombák csak a mesékben léteznek!

Ez bizony egy zenei helyszín, és bármennyire is csalóka a kép, fedett hassal is beléphetnek természetesen a lányok!

A Szigeten néha a méretarányok is megváltoznak.

Belekomponálhatunk a képbe?

Olyan unalmas mindig tudni, épp hol vagy. Ide ha belépsz, garantáltan elveszel egy kis időre!;

 

Látványos performanszok

 

A boldogágtól igenis lehet a fellegekben járni! És gólyalábakkal is!

Minden napra jut valami izgalmas performansz.

Na ők vajon honnan jöttek és merre mennek?

Táncra fel, fiúk!

Táncra fel, lányok-fiúk!

Luminárium

 

A hely, ahol alámerülhetsz egy színes álomvilágba, kiléphetsz a valóságból és átadhatod magadat egy csodálatos szín- és fényorgiának.

 

 

Nagy Utcaszínház

 

A világ legizgalmasabb társulatai mutatják meg, hogy milyen kilépni a megszokott színházi keretekből és a valóságtól elrugaszkodva ámulatba ejteni a nézőket.

 

Van, amikor teljesen megszűnik a tér és az idő és az események középpontjában találjuk magunkat...

…néha kívülről ámuldozunk…

…vagy mi is aktív szereplőkké válunk.

 

Utcaszínház

 

Hogyan lehetne összefoglalni a kis utcaszínházakat? Viccesek, varázslatosak, spontának, közösségiek és elbűvölőek. És ami a legjobb, hogy bármikor és bárhol beléjük botolhatsz!

 

Várjuk a tippeket, vajon itt a képen épp mi történhet?

Performansz, színház, zene: és ami a közös, hogy az utcán történik.

Imádtuk ezt a biciklit és a sárga pólós srácokon is sokat nevettünk, innen is üzenjük, hogy szupermenő a sárga lábdobbőr!

Haj- és sminktippeket is adunk bármikor!

Fogadunk, hogy a legnagyobb filmrendezők is lecsapnának rájuk a következő kalandfilmjükhöz!

 

Special Parties

 

Miért ne lehetne két koncert közötti idő különleges és emlékezetes? A napi egy special party keretében a legőrültebb közösségi programokra hívunk titeket, legyen szó lufiengedés, konfetti- vagy colorparty. Egy a lényeg: legyen szórakoztató és látványos!

 

Itt nem is lehet mit mondani, a színek önmagukért beszélnek!

Bármelyik koncerten pukkanhat a konfetti ágyú!

Igyekszünk méltó módon zárni a Nagyszínpad programját, és évről-évre látványosabb End Show-val kedveskedni nektek.

Nem csak, hogy jól lehet vele lengetni, de még otthon a szobában is szuperül néz ki!

 

És Ti, Szitizenek!

 

Lehet bármennyire színes, izgalmas, sokszínű és változatos is a Sziget, a lényeg úgyis ti vagytok, kedves Szitizenek! Ti töltitek meg élettel ezt a 7 napot, ti teszitek az év legfontosabb eseményévé augusztus közepét, és nektek köszönhetően születik ennyi felejthetetlen élmény évről-évre! Köszönjük nektek!

 

Before I die… I have to go to Sziget at least once!