#sziget az Instán

  A hétfői nap legjobb képei  7napos bérlet

  • 7nap, a legteljesebb Sziget élmény

  99 000 Ft

  #helloHUNGARY hétvégre napijegy csomag

  • 3 nap Sziget élmény

  55 000 Ft

  Napijegyek

  • 1 nap Sziget élmény

  22 500 Ft  Sziget Playlist VIA


  Több száz előadóval várunk titeket a legkülönbözőbb műfajokból, itt az ideje megismerni az idei Sziget fellépőket, biztos találsz magadnak új kedvenceket.

  Elérhetőek az új Sziget matricák! Kerülj fesztiválhangulatba!  Minden, amit tudnod kell indulás előtt
  Augusztus 9-én, szerdán elstartol a 25. Sziget, előtte minden információt összeszedtünk nektek, ami hasznos lehet a fesztivál előtt és alatt. Jó böngészést, várunk titeket a Szabadság Szigetén!
  Sziget Útlevél
  Elkészült az online verziója az idei Sziget útlevélnek, benne minden, ami Sziget: programok, térképek, szolgáltatások, infók. Jó böngészést!
  Figyelem, útlezárás augusztus 9-16. 12-06 óráig a budai rakparton!
  A Sziget ideje alatt a budai alsórakpart 12-06 óráig lezárásra kerül rendőri kordonpontok kialakításával. A Margit-híd irányából behajtás csak engedéllyel lehetséges.
  MVM Edison Light up! – SZIGET Fesztivál
  Köszönjük, hogy kiléptetek a fényre és a Sziget Fesztiválon meglátogattátok az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. egyedülálló fainstallációját. Felejthetetlen élmény volt feltöltődni veletek a Hello Wood okos bútorain, köszönjük, hogy kipróbáltátok energiajátékainkat és minden ügyességeteket összeszedtétek a nyereményekért. Ne feledjétek, még nincs vége a nyárnak, találkozzunk a következő fesztiválon is az MVM Edison Light up! standján!