van hátra, hogy kedvezményes áron szerezd meg belépődet!

Csekkold a jegyeket!

#SZIGET2017 FELLÉPŐK:

...és még sokan mások!

Budapest Európa egyik legizgalmasabb városa, ahol kultúra és történelem kéz a kézben alkot egy különleges egységet. A Sziget ideje alatt is érdemes körbenézni Budapesten, most ráadásul ha május 18. és június 12. között vásárolod meg 7napos bérletedet, te lehetsz az egyik szerencsés, aki Budapest ajándékcsomagot kap.

7napos bérlet

  • 7nap, a legteljesebb Sziget élmény

99 000 Ft 89 900 Ft

Budapest Citypass

  • Fedezd fel Budapestet!

Megnézem

Elindult a Mission:Szitizen by Viber 2017!

Szólj a barátaidnak, készítsetek csapatokat és vágjatok bele a 100 küldetéses Mission:Szitizen by Viber játékunkba, ahol szuper Szigetes élmények és nyeremények várnak rátok!Elérhető négy zenei színpad részletes programbontása!
Nyilvános lett a Dan Panaitescu Nagyszínpad és három további zenei helyszín, valamint a Cirque du Sziget és a Színház és Táncsátor részletes programja.
The Chainsmokers a Szigeten!
Az EDM műfaj legújabb trónkövetelőjének áprilisban megjelent debütalbuma 62 országban nyitott a listák első helyén és további 17 országban a Top 5-ben. A The Chainsmokers augusztus 13-én érkezik a Szigetre.
Fogadjátok sok szeretettel az idei Sziget himnuszt!
Love Solution – köszönjük a Mary Popkids zenekarnak az idei himnuszunkat, hallgassátok, szeressétek, énekeljük közösen sokszor augusztusban a Szabadság Szigetén!
Sziget Diákbérletek május 31-ig féláron!
Diákok, figyelem, május 31-ig még féláron juthattok 7 napos Sziget bérlethez!