Utazás

 
 

Balaton Sound transzfer

Transzferszolgáltatásunkkal könnyen és kényelmesen eljuthatsz a Balaton Soundra, vagy éppen vissza Budapestre.
 
Egyszerűen csak vásárold meg a transzferjegyet a webshopunkon keresztül, konkrét napra és időpontra. Kollégánk 1 héttel a Fesztivál előtt információs levelet küld a transzferrel kapcsolatban.
 
A menetrendhez kattins IDE

Indulási/érkezési helyek Budapestről:

 • Budapest Reptér
 • Népliget

Visszaindulási hely a Balaton Soundról:

 • Zamárdi, Nagy kemping bejárat

Árak:

Balaton Sound Transzfer, 1 út – 28 €

 • Transzfer Budapestről Zamárdiba VAGY Zamárdiból Budapestre

Balaton Sound Transzfer, 2 út – 50 €

 • Transzfer Budapestről Zamárdiba ÉS Zamárdiból Budapestre
 

Helpdesk:

Amennyiben kérdésed volna a transzferszolgáltatással kapcsolatban, itt tudsz érdeklődni:

A szolgáltatást a Festival Travel International Kft., a rendezvény hivatalos partnere biztosítja.

 

Vásárold meg a jegyed!

 

 

Balaton Sound VIP shuttle - privát transzfer

 

Nem számít, hogy egyedül vagy a barátaiddal utazol, a privát transzfer minden esetben működik!

Előnyei:

 • a privát kisbusz a saját szállásodig, házhoz visz
 • egy időpontra maximum csak 7 ember foglalhat
 • nem kell várnod, míg egy busznyi ember megérkezik
 • bekészítés a kisbuszban

A privát transzfer közvetlenül a szállásodig visz (Siófok, Zamárdi vagy Balatonföldvár). Nem kell taxit keresgélned, tömött vonaton utaznod, egyszerűen csak foglald le a privát transzfert és utazz kényelmesen és nyugalomban a Balaton Soundig. És mindez igaz a visszaútra is!

A menetrendhez kattins IDE

Indulási/Érkezési helyek Budapestről:

 • Te címed

Visszaindulási hely a Balaton Soundról:

 • A te saját szállásod

Árak:

Balaton Sound Transzfer, 2 út – 90 €

 • Transzfer Budapestről Zamárdiba ÉS Zamárdiból Budapestre
 

Helpdesk:

Amennyiben kérdésed volna a transzferszolgáltatással kapcsolatban, itt tudsz érdeklődni:

Vásárold meg a jegyed!

 

Tisza Fesztiválbusz

Nyugodtan kóstold meg a csodás koktélokat, kortyolj nagyokat a hűsítő sörből, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a taxira várnod, a Tisza Fesztiválbusz idéntől bővített járatszámmal, előre megadott menetrend alapján közlekedik.
 
 
2017-ben is a Tisza Fesztiválbusz a balatonsoundszallas.hu hivatalos szállítója! Regisztrálj, foglalj szállást és igényeld mellé a transzfert, hogy belülről is szemügyre vehesd az ország legdögösebb Tiszacipőbe csomagolt Ikarus 200-as járgányait, melyek stílusos megjelenéséről idén 10. éve az ismert Magyar márka gondoskodik! Bulizz korlátok nélkül, utazz a Tisza Fesztiválbuszaival, hogy rizikó nélkül szórakozhass és nyugodtan pihenhesd ki annak fáradalmait!
 
Az 5 napos Tisza Fesztiválbusz bérlet az azt előztesen igénylő balatonsoundszallas.hu vendégek kedvezménnyel vásárolhatják meg, a bérlet a helyszínen 4490 Ft. Természetesen a Tisza Fesztiválbusz mind a Fesztiválra történő odautazáskor, mint az onnan történő elutazáskor korlátlanul igénybe vehető!
 
A Tisza Fesztiválbusz a balatonsoundszállás.hu hivatalos tranzitszolgáltatója, amely elsősorban a szállásokhoz előzetesen igényelt bérletekkel használható, azonban korlátozott számban térítés ellenében a szervezők lehetőséget biztosíthatnak a szolgáltatás igénybevételére. Az egyutas jegy ára: 600 Ft.
 
Kedves Fesztiválozók! 
 
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a buszok befogadóképessége véges, így várhatóan a 18:00-21:00-ig terjedő időszakokban járataink a köztes megállóhelyeken NEM állnak meg! A biztonságos és időbeni fesztiválra jutás érdekében válasszatok korábbi járataink közül.
 
A menetrendváltoztatás jogát a szervező fenntartja!
Köszönettel:
A Szervezők
 

Vonattal a Balaton Soundra

 
Zamárdiba Budapestről, a Déliből és Kőbánya-Kispestről nagy gyakorisággal  indul közvetlen vonat a Balaton Soundra. Pontos menetrendi adatokért keresd fel www.mavcsoport.hu honlapot, vagy töltsd le Vonatinfó applikációt!
 

További utazási lehetőségek

 

Taxi a Balaton Soundon

A forgalmirend-változásnak megfelelően a taxik sem hajthatnak be a fesztivál főbejáratához, és idén külön taxidroszt sem kerül kialakításra. Kérjük, legyetek körültekintőek a taxi választásakor, érdeklődjetek előzetesen az árakról. Az általunk ajánlott szolgáltatóról itt találtok információt:
 
A tarifatáblázathoz kattints IDE.
 
További információk: +36 30 715 0000, +36 20 925 5306
 

Kerékpárral a Balaton Soundra

Gyere biciklivel a Soundra! Ingyenes kerékpármegőrzőnk a fesztiválterületen kívül, a főbejárat mellett található, július 5. szerda 12.00 órától július 10. hétfő 12.00 óráig lesz nyitva.
 

Vitorlás kikötő

A vitorlással érkezőknek a biztonságos partrajutásban a balatoni Vízi Mentő Szolgálat (VMSz) nyújt segítséget. 18:00-tól 24:00-ig félóránként, 00:00-tól 06:00-ig óránként. Kérjük, ennek egyeztetéséhez hívjátok a 06 30 23-99-002-es telefonszámot.

 

Hol található a Balaton Sound?

 

 
 

A Balaton Sound Zamárdi csodaszép szabadstrandján található.