Dubfire (USA)

Ez egy korábbi év programja ... :(

A friss programot keresdd a fenti linkeken! :)

Ki ő?

Kiemelkedő DJ, producer és remixer, a koromfekete, polírozott króm techno  istene, aki folyamatosan törekszik az elektronikus zene világában megjelenő technológiai újítások alkalmazására, melyeket sötét, fantáziát inspiráló és evokatív techno anyagok előállítására használ fel.

Legfontosabb pillanat

Az amerikai legenda tizenöt évig volt a tagja a nemzetközileg elismert és tömegek által ünnepelt, Grammy-díjas elektronikus duónak, a Deep Dish-nek. Szólóanyagai már a megjelenésük pillanatában techno klasszikusoknak számítottak, melyekért Dubfire számos fontos elismerést kapott a szakmától: 2007-ben ő kapta a legjobb tech house DJ-nek járó DJ Awardot, de ő lett a Beatport Awards-on a rajongók szerint a legjobb minimal, és a legjobb techno előadó. A Raveline Magazin a tíz legjobb nemzetközi DJ és producer szavazásainak mindegyikén  első helyen végzett, 2009-ben pedig több szerzeménye is felkerült a világ legnagyobb online elektronikus zenei áruháza, a Beatport best of listájára. Ugyanebben az évben jelent meg a Loco Dice-szal közösen mixelt, a rajongók és a kritikusok részéről is hihetetlenül pozitív fogadtatásban részesült válogatás albuma, a Ten Years Cocoon Ibiza. 

Amit érdemes tudni

Dubfire 2006-ban komoly szakmai együttműködésbe kezdett Oliver Huntemann techno mesterrel, akivel olyan népszerű trackeket gyártottak, mint a Diablo, a Dios vagy a Fuego.

Legfontosabb számok

Roadkill, I Feel Speed, Diablo, Dios