Utazás

Utazás

Budapest - Balaton Sound transzfer

 
A Balaton Sound transzfer-szolgáltatással gyorsan és egyszerűen, meghatározott menetrend szerint juthatsz el Budapestről a fesztiválra, vagy Zamárdiból visszafele a repülőtérre vagy az állomásodra.
Jegyedet és ülőhelyedet másodpercek alatt megvásárolhatod webshopunkban!
 
Felszállási / érkezési pontok Budapesten:
  • Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér
  • Népliget
Felszállási pont a Balaton Soundról visszafelé:
  • Zamárdi, központi kemping bejárat
Bármilyen kérdés esetén keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ahol minden további információt megtudhatsz a szolgáltatással és a jegytípusokkal kapcsolatban. 

Tisza-Tranzit Menetrend

Nyugodtan kóstold meg a csodás koktélokat, kortyolj nagyokat a hűsítő sörből, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a taxira várnod, a Tisza-Tranzit Fesztiválbusz garantáltan, előre megadott menetrend alapján közlekedik!
 
2016-ban is a Tisza Fesztiválbusz a balatonsoundszallas.hu hivatalos szállítója! Regisztrálj, foglalj szállást és igényeld mellé a transzfert, hogy belülről is szemügyre vehesd az ország legdögösebb Tiszacipőbe csomagolt Ikarus 200-as járgányait, melyek stílusos megjelenéséről évről-évre az ismert Magyar márka gondoskodik! Bulizz korlátok nélkül, utazz a Tisza Fesztiválbuszaival, hogy rizikó nélkül szórakozhass és nyugodtan pihenhesd ki annak fáradalmait!
 
Az 5 napos Tisza-Tranzit Fesztiválbusz bérlet az azt előztesen igénylő balatonsoundszallas.hu vendégek számára 3990 Ft. Természetesen a Tisza-Tranzit Fesztiválbusz mind a Fesztiválra történő odautazáskor, mint az onnan történő elutazáskor korlátlanul igénybe vehető!
 
A Tisza-Tranzit Fesztiválbusz a balatonsoundszállás.hu hivatalos tranzitszolgáltatója, amely elsősorban a szállásokhoz előzetesen igényelt bérletekkel használható, azonban korlátozott számban térítés ellenében a szervezők lehetőséget biztosíthatnak a szolgáltatás igénybevételére. Az egyutas jegy ára: 500 Ft.
 
Kedves Fesztiválozók! 
 
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a buszok befogadóképessége véges, így várhatóan a 18:00-21:00-ig terjedő időszakokban járataink a köztes megállóhelyeken NEM állnak meg! A biztonságos és időbeni fesztiválra jutás érdekében válasszatok korábbi járataink közül.
 
A menetrendváltoztatás jogát a szervező fenntartja!
 
Köszönettel:
A Szervezők
 

Taxi a Balaton Soundon

Utazz kényelmesen és válaszd a Balaton Sound hivatalos taxi szolgáltatóját, rögzített árakkal és megbízható minőséggel. 
Információ az alábbi telefonszámokon:
+36 30 715 0000
+36 20 32 22 038
 
Az alábbi fix árakkal szállít a fesztivál hivatalos szerződött partnere, javasoljuk, hogy az ő szolgáltatásaikat vegyétek igénybe, ne a külső, ellenőrizetlen járművekét:
 
További információ: