Minden, amit tudnod kell indulás előtt!

2017.07.03. 13:00

Július 5-én szerdán startol a Balaton Sound! Indulás előtt összeszedtünk nektek minden fontos és hasznos információt, hogy gördülékenyen teljen ez az 5 nap! Találkozunk Zamárdiban!

Jegyek & belépés & kemping

Mikortól vehetem át a karszalagomat?
A karszalagokat július 3. hétfő 14.00 órától veheted át a pénztáraknál, érvényes jegy ellenében. A központi főbejáratnál, valamint a nyugati és keleti bejáratnál található pénztárak, jegybeváltó- és check-in pontok 0-24 nyitva tartással üzemelnek. Térkép ITT.
 
Hánykor lesz kapunyitás?
A kempingekbe július 5. 10.00 órától léphetsz be (beköltöző jeggyel már július 4-én déltől), a fesztiválterület július 5-én, szerdán 14.00 órakor nyit.
 
Tudok venni még jegyet a helyszínen? 
Igen, mind bérletet, mind napijegyet is tudsz még venni. 
 
Hol találhatóak a kempingek? 
A fesztivál területén 3 kijelölt kempingterület van: A Normál kemping, a Karaván kemping és a Beach kemping. A térképen az összes kemping jelölve van, így könnyen megtaláljátok őket. A térképet ITT találjátok!
 
Ha van kempingjegyem, hova menjek először; a fesztivál területére vagy a kempingbe? 
Azt ajánljuk, hogy először mindenképpen a kemping területére menj, hiszen nem csak a kempingkarszalagodat, de a fesztiválkarszalagodat is átveheted itt és egyből felállíthatod a sátradat is.
 
Neten vásároltam előre kemping szettet / szálláskiegészítőket. Hol kell átvennem? 
Az előre vásárolt kemping szolgáltatásokkal járó termékeket a kempingek recepcióin tudod átvenni. Ha a Beach kempingben vagy a Normál kempingben szállsz meg akkor már július 4-én, kedden déltől átveheted őket. Ha nem kempingjeink egyikében szállsz meg, akkor pedig a fesztivál területén belül találod meg és veheted át július 5.-e 14:00-tól.
 
Nincs még kempingjegyem / nem hoztam sátrat de valahol aludnék, mit tegyek? 
Még kapható kempingjegy, beköltöző jeggyel is. Ezen kívül a Karaván Kempingben is vannak még szabad helyek, ITT tudsz böngészni.
A webshopban és a helyszínen is van mód deluxe és normal kemping szett vásárlására, emellett olyan kiegészítők is kaphatóak, mint takaró, polifoam, felfújható ágy és hálózsák. Ezekhez kattints IDE.

Utazás

Hogyan juthatok el a Balaton Soundra?
Budapestről indul a Transzfer buszunk (jegyvásárlás és menetrend ITT), ezen kívül vonattal is könnyedén eljuthatsz Zamárdiba, részletek ITT!
 
Ha autóval érkezel, kérjük vedd figyelmbe az aktuális forgalmi változtatásokat, ezekről ITT olvashatsz többet.
 
Siófokról és Balatonföldvárról is könnyedén eljuthatsz oda-vissza Zamárdiba, a Tisza Fesztiválbusz menetrendhez kattints IDE.
 
Taxival, biciklivel és Telekocsival is megközelítheted a Balaton Soundot, részletek ITT.
 
Ha vettem Boat Party jegyet, honnan és mikor juthatok el a hajóhoz? 
A Tisza Transzfer menetrendhez és az indulás pontos helyéhez kattints IDE.

Szolgáltatások

Mi hol található a fesztiválon? 
A térképhez kattints IDE.
 
Hogyan tudok fizetni a fesztiválon? 
A Balaton Soundon kényelmes, készpénz nélküli rendszerben fizethetsz mindenért. Minden infót megtalálsz ITT.
 
Mosdók, tusolók 
A fesztivál területén rengeteg mosdót és wc-t telepítettünk. Tusolni is van lehetőséged a fesztivál ideje alatt a kempingekben felállított tusolók egyikében amely használatához kempingjegyre és érvényes Balaton Sound napijegyre/ bérletre/ VIP Napijegyre vagy VIP bérletre van szükségetek.
 
Csomagjaimat csak a sátorban tudom tárolni? 
Nem, a Balaton Sound területén csomagmegőrző és értékmegőrző is működik! Infók ITT, térkép pedig ITT.
 
A nagy bulizásban elhagytam az értékeimet, mit tegyek? 
Kérjük érdeklődj a Talált Tárgyak részlegnél, amit vagy telefonon érsz el a +36 20 330 9332-as számon vagy a térképen jelölt helyen találhatsz meg. 
 
Hova tudom letenni a biciklimet? 
Ha biciklivel érkezel a Balaton Sound-ra akkor helyezd el ingyenes biciklitárolónkba, mely a fesztiválterületen kívül, a főbejárat mellett található, július 5. szerda 12.00 órától július 10. hétfő 12.00 óráig lesz nyitva. Térkép
 
A fesztivál területén merre találok dohányboltot? 
A Parti Bisztrónál találhatsz dohányboltot. Térkép ITT.
 
Lemerült a telefonom, merre tudom tölteni? 
A nyugati bejáratnál és a normal kempingben is találhatóak töltőpontok (egy töltés: 600 Ft), ezen kívül a főbejáratnál a csomagmegőrző mellett is less töltőpont, valamint a webshopban elérhető 220V értékmegőrzőben is tudod tölteni eszközöd. Térkép ITT.
 
Milyen boltok vannak a Fesztiválon? 
Az ALDI  a központi kemnpingnél vár titeket (nyitva tartás ITT) , egy Rossmann pedig a fesztivál területén (nyitva tartás ITT)
 
Van ivóvíz a fesztivál területén? 
A fesztivál teljes területén található ivóvíz, ahol a csapból nem ivóvíz folyik ott ezt külön jelezzük.

Applikáció

Félek, hogy lemaradok a koncertekről a nagy lazulásban.. 
Semmi pánik, töltsd le a Balaton Sound App-ot és állítsd be mely koncertek érdekelnek, így a telefonod jelezni fog előtte, hogy ne felejtsd el! Ezenkívül zsebedben az egész fesztivál minden információval, naprakészen. Infók és App letöltés ITT.
 
Igaz, hogy tudom használni a Balaton Sound applikációt a Festipay kártyádhoz is? 
Igen, erról minden információt megtalálsz ITT.

Programok

Jövök a Balaton Sound-ra, de nem tudom, mi a program. 
Semmi gond, még időben vagy, a részletes programbontást ITT találod.