Kedvezményes diákbérletek korlátozott számban

Június 14-én éjfélig még jelentős kedvezménnyel juthat hozzá az 5 napos BS bérlethez minden Magyaroroszágon tanuló diák.

Végleges a Balaton Sound programja, elérhető a részletes programbontás!

Néhány frissen bejelentett névvel bővült és immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja. Európa legmenőbb vízparti buliján majd’ 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár.

Elrow a Balaton Soundon!

A világ egyik legismertebb partisorozata, az elrow egy vízre épített stéggel vár titeket Zamárdiban, hatalmas partykkal és olyan fellépőkkel, mint Henry Saiz * Edu Imbernon * catz n dogz * Anja Schneider, de itt lesznek a klub rezidens DJ-i is!

Axwell V Ingrosso * Dua Lipa * Zedd * Don Diablo és további új fellépők!

Több mint 10 új név a Balaton Sound idei fellépői között: Axwell V Ingrosso * Dua Lipa * Zedd * Don Diablo * Noisia * Section Boyz * Mija * Eptic + Punnany Massif * Wellhello * Halott Pénz * Brains Zamárdiban.

Exkluzív hajós partik a Balaton vizén

A tavalyi hatalmas siker után idén újra különleges délutáni partikkal és külföldi sztárfellépőkkel várunk titeket minden nap a Balatonon!

Újabb Sound nevek: Armin van Buurentől Picasso dédunokájáig

Új nevekkel bővül a Balaton Sound eddig is illusztris fellépősora: a korábban bejelentett nevekhez több mint 20 új fellépő csatlakozott. A jegyvásárlással érdemes sietni, ugyanis március 15-ig kedvezményes áron szerezheted be belépőjegyedet a Balaton Soundra.

Balaton Sound kedvezményes diákjegyek március 15. délig!

Diákok, figyelem! A Balaton Sound diákbérlet ára március 15-én déltől emelkedik - érdemes lecsapni rá, ugyanis az 5 napos bérlet mellé egy kempingjegyet és egy fesztiválpólót is adunk ajándékba.

Új #sound2017 fellépők!

Tiësto, Jason Derulo, Marshmello, Afrojack, Sigma live, Netsky live és még 10 új fellépő csatlakozott az eddig bejelentett nevekhez.

Megérkeztek az első #sound2017 nevek!

Kygo * Hardwell * Robin Schulz és még több mint tíz nemzetközi sztárfellépő a Balaton Soundon!

Elindult a Balaton Sound diákjegy értékesítés!

Az 5napos bérlet mellé ráadásul kempingjegyet és fesztiválpólót is kapsz ajándékba! Minden infó a diákkedvezményről itt.