Új #sound2017 fellépők!

Tiësto, Jason Derulo, Marshmello, Afrojack, Sigma live, Netsky live és még 10 új fellépő csatlakozott az eddig bejelentett nevekhez.

Megérkeztek az első #sound2017 nevek!

Kygo * Hardwell * Robin Schulz és még több mint tíz nemzetközi sztárfellépő a Balaton Soundon!

Elindult a Balaton Sound diákjegy értékesítés!

Az 5napos bérlet mellé ráadásul kempingjegyet és fesztiválpólót is kapsz ajándékba! Minden infó a diákkedvezményről itt.

Kisorsoltuk a 72 db ajándékcsomag és a fődíj nyerteseit!

A 72 órás jegyakcióban 24 db Balaton Sound merch-, 24 db élmény- és 24 db VIP upgrade csomagot, valamint egy fődíjat sorsoltunk ki a jegyvásárlók között.

Elkészült a Balaton Sound 2016 hivatalos Aftermovie!

Éljük át újra az idei Balaton Sound legjobb pillanatait, fogadjátok sok szeretettel a Balaton Sound 2016 hivatalos Aftermovie-ját!

Balaton Sound 72 órás jegyakció – a fődíj, a 2 személyes VIP csomag nyertese

Gratulálunk az eddig kisorsolt 72 nyertesünknek, a jegyakcióban résztvevők között azonban egy fődíjat is kisorsoltunk, a 2 fős Balaton Sound VIP csomag nyerteséhez kattints:

Balaton Sound 72 órás jegyakció – a VIP upgrade csomag nyertesei

Lezárult a 72 órás jegyakció, az már biztos, hogy jó sokan leszünk 2017-ben is Zamárdiban! 24 szerencsés ráadásul VIP upgrade jegyet is nyert, íme, a névsor:

Balaton Sound 72 órás jegyakció – az élménycsomag nyertesei

A jegyakció második napján is rengetegen szereztétek be Balaton Sound bérleteteket, de vajon ki az a 24 szerencsés, aki megnyerte a Balaton Sound élménycsomagot Boat Parties belépővel? 

Balaton Sound 72 órás jegyakció – a merch csomag nyertesei

Elképesztő, mennyien vettétek már meg Balaton Sound bérleteteket az első 24 órában! Gratulálunk, íme, itt a 24 szerencsés, aki megnyerte a Balaton Sound merch csomagot!

Elindult a Balaton Sound 72 órás jegyakció!

Készen állsz, hogy beszerezd #sound2017 bérletedet? November 11. 12 óráig az early bird árnál is kedvezőbb áron vásárolhatjátok meg Balaton Sound bérleteteket. A 72 órás akció közben 72 db ajándékcsomagot és egy exkluzív, kétfős VIP-csomagot is kisorsolunk a jegyvásárlók között.