Pro Turismo-díjat kapott a Balaton Sound egyik alapító-főszervezője

A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését idén hat szakember vehette át, dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztostól, köztük Lobenwein Norbert.

Új Balaton Sound 2017 dátum: július 5-9.

Közkívánatra! Rengeteg visszajelzést kaptunk tőletek a Telekom VOLT Fesztivál és Balaton Sound 2017 időpontcseréjével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy mindkét rendezvény marad a hagyományok szerint megszokott időpontokban!

Csúcsot hozott a 10. Sound

Egy teltházas szombattal és sok teltház közeli nappal, minden eddigi nézőcsúcsot megdöntve, 157 ezer összlátogatószámmal zárt hétfőn hajnalban a 10. Balaton Sound.

Biztonságos jegyvásárlás

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy csak a hivatalos úton (Balaton Sound webshop, kiemelt jegyterjesztő helyek) vásárolt jegyekért tudunk felelősséget vállalni. Sajnos az idei tapasztalatok alapján is előfordulhat visszaélés a belépőkkel: másodkézből vásárolt jegyekkel, hamis, vagy korábban felhasznált jeggyel nem lehet belépni a rendezvényre, ezért fokozottan ügyeljetek arra, hogy csak megbízható forrásból szerezzétek be belépőtöket.  

Minden, amit tudnod kell indulás előtt!

Hol tudod átvenni a fesztivál- és kempingjegyedet? Mi az a Check-in? Hogyan tudsz fizetni a fesztiválon? Összeszedtük a legfontosabb indulás előtti infókat!

Itt az idei Sound himnusz

Megérkezett a Balaton Sound idei himnusza, mely a nemzetközileg elismert hazai producer duó, a Stadiumx és egy kiváló kanadai vokalista, Delaney Jane koprodukciójában készült. A dalhoz a klipet a Blind Média készítette.

Programváltozás! The Game helyett DMX

The Game managementjének tájékoztatása alapján sajnos az amerikai előadó nem tud fellépni a Balaton Soundon amerikai bírósági tárgyaláson való részvétel miatt, de nagyon remélik, hogy jövő nyáron tudják pótolni a koncertet. The Game helyett DMX lép fel, illetve SOFI TUKKER is csatlakozott a Soundon fellépők névsorához.

Végleges a Sound programja

Mintegy harminc új név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett fellépőihez, ezzel teljessé vált Európa legjobb vízparti bulifolyamának programja. Az idén tizedik jubileumát ünneplő Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át, maximális fordulatszámon pörög, július 6. és 10. között.

Exkluzív hajós bulik a Balaton vizén

A Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak. A nemzetközi house, tech-house és deep house szcéna élvonalába tartozó előadók július 6 és 10 között, minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boat-ján.

Csatlakozz Balaton Sound Diákjegy Programhoz!

Idén először Balaton Sound Diákjegy Program! Diák vagy? Zsebedben az igazolványod és már csak a fesztivál bérleted hiányzik?