Balaton Sound kedvezményes diákjegyek március 15. délig!

Diákok, figyelem! A Balaton Sound diákbérlet ára március 15-én déltől emelkedik - érdemes lecsapni rá, ugyanis az 5 napos bérlet mellé egy kempingjegyet és egy fesztiválpólót is adunk ajándékba.

Újabb Sound nevek: Armin van Buurentől Picasso dédunokájáig

Új nevekkel bővül a Balaton Sound eddig is illusztris fellépősora: a korábban bejelentett nevekhez több mint 20 új fellépő csatlakozott. A jegyvásárlással érdemes sietni, ugyanis március 15-ig kedvezményes áron szerezheted be belépőjegyedet a Balaton Soundra.

Új #sound2017 fellépők!

Tiësto, Jason Derulo, Marshmello, Afrojack, Sigma live, Netsky live és még 10 új fellépő csatlakozott az eddig bejelentett nevekhez.

Megérkeztek az első #sound2017 nevek!

Kygo * Hardwell * Robin Schulz és még több mint tíz nemzetközi sztárfellépő a Balaton Soundon!

Elindult a Balaton Sound diákjegy értékesítés!

Az 5napos bérlet mellé ráadásul kempingjegyet és fesztiválpólót is kapsz ajándékba! Minden infó a diákkedvezményről itt.

Kisorsoltuk a 72 db ajándékcsomag és a fődíj nyerteseit!

A 72 órás jegyakcióban 24 db Balaton Sound merch-, 24 db élmény- és 24 db VIP upgrade csomagot, valamint egy fődíjat sorsoltunk ki a jegyvásárlók között.

Elkészült a Balaton Sound 2016 hivatalos Aftermovie!

Éljük át újra az idei Balaton Sound legjobb pillanatait, fogadjátok sok szeretettel a Balaton Sound 2016 hivatalos Aftermovie-ját!

Balaton Sound 72 órás jegyakció – a fődíj, a 2 személyes VIP csomag nyertese

Gratulálunk az eddig kisorsolt 72 nyertesünknek, a jegyakcióban résztvevők között azonban egy fődíjat is kisorsoltunk, a 2 fős Balaton Sound VIP csomag nyerteséhez kattints:

Balaton Sound 72 órás jegyakció – a VIP upgrade csomag nyertesei

Lezárult a 72 órás jegyakció, az már biztos, hogy jó sokan leszünk 2017-ben is Zamárdiban! 24 szerencsés ráadásul VIP upgrade jegyet is nyert, íme, a névsor:

Balaton Sound 72 órás jegyakció – az élménycsomag nyertesei

A jegyakció második napján is rengetegen szereztétek be Balaton Sound bérleteteket, de vajon ki az a 24 szerencsés, aki megnyerte a Balaton Sound élménycsomagot Boat Parties belépővel?